E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinVatandaşlar koştu, köprü sallandı---

Vatandaşlar koştu, köprü sallandı

Vatandaşlar koştu, köprü sallandı
17 Kasım 2013 - 14:56 borsagundem.com

35. Vodafone İstanbul Maratonu’nda Boğaz Köprüsü’nde korku dolu anlar…

Türkiye'de düzenlenen en önemli spor organizasyonlarından olan 35. Vodafone İstanbul Maratonu'nun startı 9.00'da verilirken kazananlar erkeklerde 2.12.30 ile Kenya asıllı Fransız atlet Abraham Kıprotıch, kadınlarda ise 2.29.07'lik derecesiyle Rebecca Kangogo Chesir oldu. Ve bu tarih yarışın en önemli bölümü Boğaz Köprüsü'nün vatandaşların yoğun olarak geçtiği anlarda yine sallandığı sallandığı görüntülendi.
GÜVENLİK ÖN PLANDA TUTULDU
35. Vodafone İstanbul Maratonu'nda, köprü güvenliği nedeniyle alınan tedbirler ön plana çıktı. Katılımcılar için 3 farklı start noktası belirlenirken, ilki 09.30'da verilen startın ardından diğer gruplar için 10'ar dakika arayla yürüyüş başlatıldı. Köprüye girişte megafonla yapılan anonslarda, köprü üzerinde bekleme yapılmaması ve yürüyerek geçilmesi konusunda uyarılarda bulunuldu. Ayrıca köprünün geliş ve gidiş güzergahında sağdaki şeritler bariyerlerle kapatıldı. Alınan bu önlemlere rağmen ilerleyen saatlerde çok sayıda katılımcının bariyerleri geçip boğaza karşı hatıra fotoğrafı çektirdiği gözlendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)