E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜnlü otomobil firmasına bir çağrı da Nazilli Belediyesi’nden!---

Ünlü otomobil firmasına bir çağrı da Nazilli Belediyesi’nden!

Ünlü otomobil firmasına bir çağrı da Nazilli Belediyesi’nden!
18 Ağustos 2019 - 08:05 borsagundem.com

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Volkswagen'in Türkiye'de açmayı düşündüğü 123. fabrikasının Nazilli'de kurulması için çağrıda bulundu.

Yatırımcılara sembolik bedelle fabrika arazisi tahsis edeceğini seçim öncesi beyan ettiğini belirten Başkan Özcan, “Geçtiğimiz günlerde Volkswagen’in 123. fabrikasını Türkiye’de, İzmir’e yakın bir bölgede kuracağını açıklaması ilimizi ve ilçemiz Nazilli’yi istihdam ve yatırım noktasında umutlandırmıştır. 1.3 milyar euroluk, 4000-5000 kişiye istihdam sağlayacak bu dev yatırım için Nazilli Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber etmeye hazırız. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun yatırımın Aydın’a yapılması çağrısı sonrasında; Nazillimizin kamu ve özel tüm paydaşlarıyla önümüzdeki günlerde bir araya geleceğiz. Talebimizi ilgili tüm mercilere ve Sayın Cumhurbaşkanımız’a taşıyacağız. Bu hususta iktidar, muhalefet demeden katkısı olacak tüm siyasi partileri, sivil toplum kuruluşlarımızı, milletvekillerimizi, odalarımızı, borsalarımızı, bu sürece destek olmaya davet ediyorum. Ülkemize, ilimize ve ilçemize büyük katkıları olacak bu yatırımın gerçekleşmesi için mücadele edecek olan herkese bugünden teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sade vatandaş18 Ağustos 2019 11:19

    Bizim Tire Belediyesi davet etmeyi düşünür mü acaba? Ah Tayfur hoca ahhh. Nerdesin. Acemilere kaldı belediye. Şu an sıfır hizmet var ilçede... Chp li idin ama bir şekilde Tire mize hizmet geliyordu...

  • Dd18 Ağustos 2019 11:17

    Nazilli odalarını da pisletecen. Nazillide tarım yapılır. Otomobil deyil. Kaliteli mal ücret. Dünyaya ihraç et. Otomobil mi yiyecen?.