E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaÜcretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’nda ders başlıyor---

Ücretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’nda ders başlıyor

Ücretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’nda ders başlıyor
04 Aralık 2019 - 11:29 borsagundem.com

Borsagundem.com sponsorluğunda, Grafiknediyor.com organizasyonunda, usta stratejist Serdar Uluca’nın eğitmenliğindeki webinar eğitiminin tarihi 8 Aralık 2019 Pazar. Konu, Elliot Dalgaları ile Trading Stratejileri!

Dünyanın yeni küresel gücü olma yolunda emin adımlarla yürüyen Türkiye’nin yarınları adına finansal okuryazarlığı ülke çapında yayma girişiminin baş aktörü Borsagundem.com’un sponsorluğunda başlayan eğitim fırtınasında yeni bir atak daha…

Yatırımcılara vizyon kazandıran teknik analizlerin önemli adresi Grafiknediyor.com işbirliği ile yürütülen ‘trader eğitim webinarları”nın yeni adımı "Elliot Dalgaları ile Trading Stratejileri" dersine sadece 1 gün kaldı.

Sermaye Piyasalarına bilinçli yatırımcı kazandırma hedefiyle çıkılan yolda, sektörün usta ve ünlü ismi, Borsagundem.com yazarı Serdar Uluca’nın heyecanla beklenen dersinin başlığı "Elliot Dalgaları ile  Trading Stratejileri."

Stratejist Serdar Uluca ile yatırımcılar, borsacı adayları, 8 Aralık akşamı Grafiknediyor.com’un organizasyonunda yürütülen internetten eğitim zincirinde önemli adım olan bu derste buluşacak.

Ders, 1 günlük kayıt süresi sonunda 8 Aralık 2019 Pazar saat 20.30'da gerçekleştirilecek. 
Uluca’nın derin tecrübesiyle aktaracağı özel bilgiler ve soru cevaplarla katılımcıların kafalarında soru işareti kalmayacak.

Ünlü statejist & Trading Eğitmeni Serdar Uluca’yı dinleyen her katılımcı piyasalarda yem olmamanın yolunu öğrenecek, kritik hamlelerin ipuçlarını kapacak. Küresel ve yerel ekonomik dalgalanmalarda kendini güvende hissedecek.

Bu önemli dersi kaçırmak istemiyorsanız…

Ücretsiz eğitime katılmak için aşağıdaki linki tıklayın…

Özel not: Webinar katılımcısı Borsagundem.com okuyucuları özel bir aylık Grafiknediyor.com Gold Üyeliğe ücretsiz olarak kavuşacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Naim05 Aralık 2019 09:17

    Yatırımcı yıllardır küçük hisselerde mağdur oldu. Sonunda isyan edip büyük hisselere geçtiler. Küçük hisseler boş kalınca patronlara gün doğdu. Teknik öldü.

  • Meto05 Aralık 2019 08:54

    Teknik eskidendi hocam. Ralli teknik dinlemez alırlar elinden bakarsın arkasından. Borsada 30 yılın en büyük küçük hisse rallisi var

  • Halil05 Aralık 2019 08:45

    Artık teknik analize göre satan arkasından bakıyor. Zaman al yat bakma zamanı

  • Selahattin Ölmez04 Aralık 2019 20:13

    valla hocam onlarda ne oluyor.bence borsa bunlar işlemez.mesala kilergyo hürriyet gazetesi vs.vs.onlarca hisseye diyelimki bunları uygula ne olacak.bilançosu gecen sene müthiş kardan zarara geçenler öyle prim yapmıyor ki kat ve kat katladılar.mesala bilançosu % 600 kar eden aksen ise kayıp ettirdi.yani borsada kazanacaksan eşek hisse bulacaksın yoksa borsada hep kayıp edersin.zaten bankalar ve bir kaç büyük şirket hariç hepsi şişti yakında da patlayacaklardır.

  • serdar aynalı04 Aralık 2019 12:17

    nerede olacak