E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'den Filistin'e tıbbi yardım---

Türkiye'den Filistin'e tıbbi yardım

Türkiye'den Filistin'e tıbbi yardım
30 Nisan 2020 - 11:58 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Filistin'e gönderilecek tıbbi malzemelerin bu akşam yola çıkacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Türkiye, Kovid-19'la mücadeleye destek amacıyla zor durumdaki ülkelere yardımlarını sürdürüyor. 

Bu kapsamda Filistin'e gönderilecek tıbbi malzemeler bu akşam yola çıkıyor. 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter hesabı üzerinden, maske, tulum, tanı kiti, dezenfektan ve diğer malzemelerin Batı Şeria ve Gazze’deki Filistinlilere dağıtılacağını belirtti. 

Kalın, "Türkiye kara gün dostudur. İlkemiz: İnsanlık ölmesin ki insanlar ölmesin." dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim30 Nisan 2020 15:01

    Allah razı olsun!   Nereden nereye?  Hastane kazan dairelerinin restorasyonu nu bile   aylarca beceremeyen  bir ssk  ve müdüründen gözüne soksan da tu kaka etmeye kararlı züppeler topluluğu bile olsa!  Dünyanın  her yerinde bir bardak suya muhtaç insanlara imkanlar elverdiğince yetişen Türkiye mden ve O nu yönetenlerden Allah razı olsun.  Türkiye yi Amerikan yandaşlığı ile suçlayıp ta bu işlere bile engel olmaya kalkanlar da tam da Amerikan köpeğidir.