E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye Ekonomi Şurası bugün toplanıyor---

Türkiye Ekonomi Şurası bugün toplanıyor

Türkiye Ekonomi Şurası bugün toplanıyor
07 Şubat 2017 - 03:08 borsagundem.com

Türkiye Ekonomi Şurası, Cumhurbaşkan Erdoğan ve ekonomiyle ilgili alanlarda görev yapan bakanların katılımıyla bugün yapılacak

Türkiye bünyesinde reel sektörün temel aktörleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen Türkiye Ekonomi Şurası’nda bir araya gelecek. Bugün yapılacak olan toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ekonomiyle ilgili alanlarda görev yapan bakanlar katılacak.

Burada TOBB bünyesindeki 17 sektör meclisi yanı sıra, OSB’lerin temsilcisi ve 7 bölgenin temsilcileri dahil olmak üzere 30’a yakın konuşmacı, bölgesel ve sektörel sorunları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ilgili bakanlara aktaracak.

OSB’ler elektrikteki sorunları anlatacak

Toplantıda 17 sektör meclisi, yaşanan sektörler sorunları başlıklar halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletecek. Alınan bilgilere göre burada ağırlıklı olarak, üretim maliyetlerinin düşürülmesi ve talep daralmasının önüne geçilmesi için alınması gereken öneriler sıralanacak. OSB’ler ise elektrik temininde yaşadıkları güçlükleri, dağıtım şirketlerinin sözleşmeleri iptal uygulamalarına ilişkin şikayetlerini anlatmaları bekleniyor.

KDV ve ÖTV teşviği çarşıyı hareketlendirdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)