E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTurkish Yatırım'ın elemanının lisansı iptal oldu---

Turkish Yatırım'ın elemanının lisansı iptal oldu

Turkish Yatırım'ın elemanının lisansı iptal oldu
14 Temmuz 2015 - 20:54 borsagundem.com

SPK Haftalık Bülteni'nde Turkish Yatırım personelinin yaptığı usulsüzlükler yer aldı

SPK Haftalık Bülteni yayımlandı. Bültene göre, Turkish Yatırım A.Ş. Bursa Acentası Sorumlusu Beytullah Çoksaygılı’nın işlemlerinin incelenmesi sonucunda; Beytullah Çoksaygılı tarafından müşteri hesaplarında usulsüz işlemler yapıldığının tespit edilmesi, ayrıca bu durumun ikrar edilmesi ve adı geçen hakkında 5411 sayılı Bankacılık Kanunu’nun 160’ınci maddesinde yer alan nitelikli zimmet suçu kapsamında Bursa 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nin 2013/114 esas sayılı dosya ile devam eden kamu davası bulunması nedenleriyle Beytullah Çoksaygılı’nın tüm lisanslarının Kurul karar tarihinden itibaren süresiz olark iptal edilmesine ve konuya ilişkin hazırlanan Kurul Raporu’nun Başsavcılığa iletilmesine karar verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • spx15 Temmuz 2015 18:03

    bu piyasalarda kazanan kurumlar oluyor aşırı hedefler bitmek tükenmek bilmeyen hedefler çalışanınıda zor durumda bırakıyor sonuçta olan çalışanına ve de müşterilere oluyor

  • borsacı15 Temmuz 2015 09:20

    olay patlayalı 2,5 yıl oldu. birilierinin yeni aklına geldi sanırım !!!