E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürk uçakları Musul da mı?---

Türk uçakları Musul da mı?

Türk uçakları Musul da mı?
12 Haziran 2014 - 11:00 borsagundem.com

Musul Başkonsolosu'nun IŞİD tarafından alınması üzerine Türk uçaklarının Musul'da keşif uçuşu yaptığı iddia edildi

IŞİD’in Türk konsolosluğunu basarak çalışanları rehin almasının ardından Türkiye bölgede keşif uçuşu yapmaya başladı. Bağdat ile koordineli yapılan uçuşların olası bir operasyon için yer tespiti amaçlı olduğu öğrenildi.
Al Jazeera Türk'ten Mahmut Bozarslan'ın haberine göre, Suriye tarafından ateşlenen top mermisinin beş sivili öldürmesi üzerine Ankara misillemede bulunmuştu.
Al Jazeera Türk'ün ulaştığı askeri kaynakların verdiği bilgiye göre keşif uçuşları Çarşamba günü başladı. Diyarbakır 2’nci Hava Kuvveti komutanlığından kalkan keşif uçakları Musul ve çevresinde keşif uçuşu yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kaçan balık 12 Haziran 2014 17:34

    ırakda tarihi fırsatlar kaçtı fırsatı ırakın kuzeyindekiler değerlendirdi

  • misafri12 Haziran 2014 16:04

    agustosda savaş olur

  • ya sabır12 Haziran 2014 15:50

    vatanımı milletimi ordumuzu ve ailemizi tüm kötülüklerden koru ya rabbim

  • ..12 Haziran 2014 15:19

    ordaki vatandaşlarımız hele kurtulsun %100 sağ -sağlım... uçak uçurduk, özel tım gönderdık, bordroberelı gıttı, asker sınırda beklıyordu, turkmenleri organıze ettık, heron uçurduk, uçurtma uçurduk, istop oynadık vb.. vb... neler yapmışlardır neler.. helekı guzel bır son olsun bu olayda, bir sürü kişi neler neler yapmıştır :D ))

  • bence geç kaldık12 Haziran 2014 14:04

    geç kaldık... esad resimindeki teror orgutleri esad kontorlundan çıkan silahlıha gelmeden daha israil uçakları tarafından oradakı grupler bertaraf edılmış. ardından uçuşlar yapılmış ve açıkda kamu oyunada durum bıldırılmış teror orgutlerıne goz dağı verılmıştır... bizim yapmamız gerekende olaydan once istihbaratın orada bir kaç mevziyi bombalaması ve ordakıleri helıkoper vb. araçlarla kurtarmasıdır... geç kalınmıştır..

  • cenk12 Haziran 2014 12:32

    kesinlkikle doğrudur orda akrabam var, bana telefonla bildirdi hem kekkükde hemde musulda şuan itibari ile güvenlik sağlanmış

  • sabri birci12 Haziran 2014 11:12

    anlatma bana masal anlatma..