E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Türk askeri Cerablus'a girdi' iddiası yalanlandı---

"Türk askeri Cerablus'a girdi' iddiası yalanlandı

Türk askeri Cerablus'a girdi' iddiası yalanlandı
20 Ocak 2016 - 00:19 borsagundem.com

Rus haber ajansı Suptnik News'in servis ettiği Türk askerinin Suriye'nin Cerablus kentine girdiği iddiaları güvenlik kaynaklarınca yalanlandı

Rus haber ajansı Sputnik News'in "Bin kadar Türk askeri Cerablus'a girdi" şeklinde bir iddiayı haber olarak servis etmesi hareketli saatler yaşanmasına yol açtı. 

Rus ajansının bu iddiası güvenlik kaynakları tarafından yalanlandı 

Bölgedeki güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Türk askeri, demiryolunun güneyinde yer alan Türk topraklarındaki mayınları temizlemek için bölgeye girdi.

Mayın temizleme faaliyeti sırasında bir metre bile Suriye topraklarına girilmediğini belirten kaynaklar, Türk sınırının, bölgedeki demiryolunun bazı yerlerinde 30, bazı yerlerde 50, bazı yerlerde ise 100 metre güneyine kadar indiği bilgisini verdi.

Bölgedeki bazı alanların Suriyeliler tarafından mayından temizlenerek, tarla olarak kullanıldığını kaydeden kaynaklar, mayın temizleme faaliyetinin emniyet içinde tamamlandığına vurgu yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bilo20 Ocak 2016 07:56

    Ben onu bunu bilmem, Ruslarla tüm ilişkileri keseceksin arkadaş. Yetti ulen!.. Osmanlı Tokatını atma zamanı geldide geçiyo bile

  • ERDİNÇ20 Ocak 2016 01:42

    BİZİMLE BOZDUNUZ KAFAYI BE ŞEREFSİZLER SİZİN UÇAĞINIZINDA SİZİNDEEE YETER ULAN MOSKOVLAR

  • kaan20 Ocak 2016 00:38

    Sen Rusya'dan kalktın geldin Suriye'ye.Bizim sınırımız Suriye.Gerektiğinde girmeye hakkımız var.Senin yok Rusya.Birde utanmadan haber yapıyorlar.Yapmaları gereken haber bizim ne işimiz var Suriye'de olmalı.