E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan İsrail halkına destek---

Trump'tan İsrail halkına destek

Trump'tan İsrail halkına destek
08 Aralık 2017 - 15:17 borsagundem.com

ABD Başkanı Trump, Beyaz Saray'da Yahudi bayramı Hanuka için düzenlenen etkinlikte, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararı ile ilgili olarak, "İsrail halkının yanında olmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararıyla tepki çeken ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'da Yahudi bayramı Hanuka için düzenlenen etkinlikte, "İsrail halkının yanında olmaktan ve bağımızı güçlendirmekten gurur duyuyoruz" dedi.

Trump etkinlikteki açılış konuşmasında, "Bu odada bir nedenden dolayı şu anda çok fazla mutlu insan olduğunu biliyorum. Kudüs…Bu etkinlik tarihe geçecek" diye konuştu.

Demokratlar davet edilmedi

Etkinliğe Trump'ın eşi First Lady Melania Trump, kızı Ivanka, damadı Jared Kushner ile çocuları Arabella, Joseph ile Theodeore da katıldı. Ivanka Trump, Yahudi olan eşi Kushner ile evlendikten sonra Ortodoks Yahudi geleneklerine uygun olarak yaşamaya başlamıştı.

Etkinliğe Trump'ın ailesinin yanı sıra ABD'li bakanlar ve üst düzey yetkililer katıldı. Yaklaşık 300 davetlinin katıldığı Hanuka etkinliğine Demokrak Partili yetkililerin davet edilmemesi dikkat çekti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)