E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump: Biden en düşük IQ'ya sahip başkan---

Trump: Biden en düşük IQ'ya sahip başkan

Trump: Biden en düşük IQ'ya sahip başkan
18 Şubat 2024 - 14:54 borsagundem.com

Eski ABD Başkanı Donald Trump, destekçileriyle bir araya geldiği mitingde Joe Biden'a yüklenerek, ülke tarihindeki en düşük IQ'ya sahip başkan olduğunu söyledi.

Başkanlık seçimlerine sıradışı açıklamaları ve baskılara rağmen artan popüleritesiyle hızlı başlayan eski ABD Başkanı Donald Trump, Michigan eyaletinde destekçileriyle bir araya geldiği mitingde, mevcut ABD Başkanı Biden’a yüklendi.

Trump konuşmasında, “Başkanımız çok düşük IQ'ya sahip bir adam. İddiaya girerim ki tüm başkanlar arasında, ki pek çok başkanımız oldu, Joe Biden tüm zamanların en düşük IQ'suna sahip başkanıdır” ifadesini kullandı.

Cumhuriyetçilerin başkan aday adayı Trump, konuşmasının devamında, mevcut ABD Başkanı’nı “kamuya açık konuşmalar sırasında kendi başına sahneyi bile bulamayan” bir kişi olarak nitelerken, Biden’ı ‘konumu için yetersiz’ gördüğünü sözlerine ekledi.

Eski ABD Başkanı, ülkesinin parçalanmakta olduğunu dile getirdiği miting konuşmasını, “Şuna bakın, ülkemiz parçalanıyor. Üçüncü dünya ülkesi gibiyiz. Joe Biden’ı faşistler yönetiyor. Onu kontrol eden faşistler demokrasi için bir tehdit oluşturuyor” diye sonlandırdı.

Amerikalılar Trump ekonomisini özlüyor

 

Trump'ın sözlerine tepki yağdı

 

Trump: Başkanlığı kazanırsam Powell'a görev vermeyeceğim

 

Trump da sınır krizi tartışmasına dahil oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bik18 Şubat 2024 15:51

    Jeffrey Epstein'in yakın arkadaşı Trump, ABD'nin kadın tacizcisi olan en ahlaksız başkanı ve vergi kaçakçısı olan en hırsız başkanı.

  • baran18 Şubat 2024 19:54

    Trump zengin olduğu açık mitemadiyen tehditte alıyor. Bütün malını kaybetme tehlikesi dahi var. Asla lgtb destekçisi değil çocuk tacizcisi değil.  Buna rağmen neden ısrarla siyasette ilerlemiş yaşına rağmen ısrar ediyor o koca kafana bunları sordun mu?   Biden ise ne olduğu alenen belli.