E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor'da ikinci Abdullah Avcı dönemi---

Trabzonspor'da ikinci Abdullah Avcı dönemi

Trabzonspor'da ikinci Abdullah Avcı dönemi
12 Ekim 2023 - 13:50 borsagundem.com

Bjelica ile yolların ayrılmasının ardından Abdullah Avcı ile resmi olarak anlaşıldı. Bordo-mavili takımın son şampiyon hocası boş sözleşmeye imza atarak camiaya geri döndü.

Trendyol Süper Lig’de Nenad Bjelica ile hedeflenen başarıyı yakalayamayan Trabzonspor, Hırvat hoca ile yolları ayırdı. Adana Demirspor mağlubiyeti sonrası kesinlik kazanan ayrılık resmiyete dökülürken Abdullah Avcı ile prensip anlaşması yapılmıştı. Bjelica’nın sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Avcı ile yeni birliktelik resmiyete döküldü. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile masaya oturan teknik adam, ikinci kez görev yapacağı Trabzonspor'un hocası olarak resmi sözleşmeyi imzaladı.

Boş sözleşmeye imza attı

Trabzonspor Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ile sözleşme imzaladık Yönetim kurulumuzun oy birliğiyle aldığı karar sonucu Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ile sözleşme imzalanmıştır. Kulübümüzde görev yaptığı ilk dönemde 1’i Lig ve 2’si Süper Kupa olmak üzere toplamda 3 kupa kazanan Avcı, Başkanımız Ertuğrul Doğan ile yaptığı görüşmede hiçbir şart belirtmeden boş sözleşmeye imza atmıştır. Bu anlaşmanın camiamıza, kulübümüze ve Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’ya hayırlı olmasını temenni ederiz" ifadelerine yer verildi.

Abdullah Avcı, Trabzon'a geldi

İstanbul Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları'na ait uçakla Trabzon'a gelen Avcı'yı, havalimanında bir grup taraftar sevgi gösterileriyle karşıladı. Taraftarlar, çiçek verip kaşkol taktıkları Avcı için tezahüratlarda bulunurken "Dingin denizden Karadeniz'in dalgalı denizine tekrar hoş geldiniz" yazılı pankart açtı.

Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı teknik direktör Abdullah Avcı, Trabzon'a geldi

Basın mensuplarının soruları üzerine teknik direktör Avcı, yaptığı kısa açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Yeni gelmedim, geri geldim. 7 aylık bir süreç. Uçağa bindiğimden beri çok güzel duygular... Trabzonspor ne zaman çağırıyorsa Trabzon şehri ne zaman davet ediyorsa biz bulunmak istiyoruz. Bulunmak temel duygu, düşüncemiz. Ertuğrul Doğan'a, özellikle yönetim kuruluna nazik davet için teşekkür ediyorum. Bıraktığımız yerden daha iyisini yapabilmek için devam edeceğiz. Önümüzdeki hafta başında sohbet toplantımızı yapıp ekibimle yüksek enerji ile beraber start vereceğiz."

Avcı, kendisi için açılan pankarta ilişkin ise "Trabzonspor'a ilk imza attığım günden bu yana 10 Kasım'da 3 yıl olacak. Hep güzel duygular hissettirdiler, yaşadık. Sizlerin, taraftarın katkısıyla en iyisini yapmaya çalışacağız. Samimi duygular için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili takımın teknik adamı, açıklamasının ardından taraftarların sevgi gösterileri altında güçlükle kulüp aracına binerek Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne hareket etti.

Avcı'nın bordo-mavili ekibin saat 18.00'de yapacağı antrenmanda yer alması bekleniyor.

Abdullah Avcı'nın Trabzonspor kariyeri

Abdullah Avcı, 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'un başında 93 Süper Lig maçına çıktı. 52 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Avcı, 28 beraberlik 13 mağlubiyet yaşadı. Avcı aynı zamanda bordo-mavililer ile 2 kez Ziraat Türkiye Kupası sevinci yaşadı.

Bjelica, Trabzonspor'a 12 milyon euroya patladı

 

Trabzonspor’dan Bjelica kararı: Teknik adamla yollar ayrılıyor

 

"Borsa ligi"nde şampiyon Trabzonspor

 

Trabzonspor, evinde kazandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)