E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor yenilgi sonrası Avcı'ya yöneldi---

Trabzonspor yenilgi sonrası Avcı'ya yöneldi

Trabzonspor yenilgi sonrası Avcı'ya yöneldi
26 Ekim 2020 - 09:13 borsagundem.com

Trabzonspor'da Başakşehir ve Fenerbahçe mağlubiyetleri, Eddie Newton'ı hedef tahtasına koydu

Geçtiğimiz hafta alınan Başakşehir mağlubiyeti sonrası İstanbul'da bir toplantı yapan ve teknik adam değişikliğini masaya yatıran başkan Ahmet Ağaoğlu, asbaşkan Mehmet Yiğit Alp ve başkan yardımcısı Ertuğrul Doğan, Abdullah Avcı isminde karar kılmıştı. Ardından salı günü yöneticilere mini bir sunumda bulunan Avcı'yla yapılan görüşme sonrası Trabzon'a giden ve Newton ile devam etme düşüncesinde olan Ağaoğlu da Fenerbahçe maçı sonrası kararını değiştirdi.

BU SEZON İÇİN 7 MİLYON TL ALACAK
Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası Newton ile yola devam etmeme kararı alan bordo-mavili yönetim, yarın Avcı ismini kamuoyuna açıklayabilir. Anlaşmanın 3 yıllık olacağı ve Avcı'nın bu sezon için 7 milyon TL alacağı öğrenildi. Bu arada sezon başında bir takımla anlaşamayınca yayıncı kuruluşta yorumcu olan Abdullah Avcı, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan maçın ardından etik (Hafta içinde çıkan haberler nedeniyle) olmayacağı gerekçesiyle yayına katılmadı. Öte yandan yönetim içerisinde bir grup, İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke ismini de gündeme getirdi. Fakat Avcı ismi ağırlık kazanınca Tekke'den vazgeçildi.
(Sabah)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 2,15
En Yüksek: 2,22
En Düşük: 1,99
Değişim 5,39 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,43
İşlem Hacmi 718.449.432
Toplam Adet: 334.531.981
Ağırlıklı Ort.: 2,13
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU26 Ekim 2020 12:11

    Abdullah Avcı gelse ne yapacak.hüseyin çimsir fena değil edi.sonra bu takımda Abdülkadir in oynamaması gerekmektedir.takım dikine oynar iken o kıvırdıp duruyor takımın hızını oyun anlayışını kesmektedir.demek ki iyi transferler yapamamamışlar.hepsi yaşlılar koşamıyorlar.

  • Pala26 Ekim 2020 11:32

    Avcının hiç başarısı yok.yeni model güvenç kurtar da bu

  • İzzet BAŞ26 Ekim 2020 09:31

     Ağaoğlu kendi çalıştırsın yorum yapmayı maç bittikten sonra biliyor.. Bundan sonra  maç anında yapsın ki  nasıl olduğunu öğrensin  GOLF OYNAMAYA BENZEMEZ.  FUTBOL ERKEK OYUNU . HEM PARAYI KENDİ ALIR .....HEM DE KIZDĞI TAKIMLARA HADDİNİ BİLDİRİR  ......  TABİ YERSEEEEEE...