E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTopal sakatlandı mı?---

Topal sakatlandı mı?

Topal sakatlandı mı?
30 Ocak 2014 - 14:40 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak Eskişehirspor maçına hazırlanan Fenerbahçe'de Mehmet Topal korkusu yaşandı

Fenerbahçe, Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacağı lig maçının hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri’nde bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenmanın ilk 30 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirildi. Antrenmana, alt yapı takımlarında oynayan 9 genç futbolcu da katıldı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarının ardından taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.
Antrenmanın ikinci bölümünde sağ ayak bileği burkulan Mehmet Topal, tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarım bıraktı. Alper ve Emenike’nin tedavilerine devam edildi.

Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri’nde 31 Ocak Cuma günü yapacağı antrenmanla Eskişehirspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Saat 14.30’da başlayacak ve basına kapalı gerçekleştirilecek bu çalışmanın ardından sarı lacivertliler Eskişehir’e hareket edecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)