E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivTOGG için geri sayım başladı---

TOGG için geri sayım başladı

TOGG için geri sayım başladı
23 Ekim 2022 - 11:03 borsagundem.com

Yerli otomobil TOGG'un üretim tesisi açılışına sayılı günler kala açıklamalarda bulunan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, açılışın 29 Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşeceğini bildirdi

TOGG fabrikasının açılmasına sayılı günler kaldı. Türkiye'nin yerli ve milli imkanlar dahilinde tasarladığı TOGG'un 29 Ekim'de Gemlik Tesisi'nin açılışı gerçekleştirilecek.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, sosyal medya hesabından TOGG ile ilgili açıklamada bulunarak, "Milletimize bir söz verdik. Türkiye'nin otomobilini yaparız dedik. 29 Ekim'de bir fabrikadan fazlası olan Togg tesisimizi açıyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

29 Ekim'de TOGG fabrikası açılıyor

Togg dünyanın diğer ucunda: Kış testi de tamam

Bakan Varank: TOGG Mart 2023'te satışta olacak

Togg'da kritik gün belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (21)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Borsa24 Ekim 2022 07:59

    VESTEL bu hafta coşar kurucu ortağı ekranlarını yapıyor elektronik iç paneli de yapıyor

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ23 Ekim 2022 23:27

    nereden biliyorsunuz kemal kılıçtaroğlu iktidara gelir ise bunun uçanını yapmayacağından .

  • Ali Taş23 Ekim 2022 23:07

    Türk milleti birşeyi yapmak isterse mutlaka yapar Çünki Allah Türk e başarma hırsı vermiştir Her daim kaybetiyse mertliğinden ve merhametinde kabetmiştir Olsun be oda öyle olsun varsın Mühim olan Rabbizin sevdiği bir kul bir millet olabilmek değil midir Batı dedikleri nedir ki KİM DEMİŞ AVRUPA İNSANI MEDENİ ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni EĞER MEDENİYET AÇIP SAÇMAKSA BEDENİ desenize hayvanlar bizden daha medeni M.Akif Ersoy

  • Çenk23 Ekim 2022 22:24

    Ülkemize Hayırlı olsun inşallah tabikide parsan ada

  • Memduh kaptan23 Ekim 2022 19:50

    Fiyatının diğer markalara göre cazip olmalı yoksa başlamadan biter,

  • HACI AHMET ÖZBİLEN23 Ekim 2022 20:17

    sen korkma ÖTV ile desteklenecek ve ithal otomobillere göre çok ucuz olacaktır.

  • DIMBIL23 Ekim 2022 18:31

    böyle güzel projeler yapıldıkca muhalefet resmen batmaktadır.bence kazanmalarına ihtimal dahi vermiyorum.

  • ALİ KODUŞ23 Ekim 2022 16:19

    BÖYLE PROJELER YAPILDIKCA KEMAL KILIÇTAROĞLU DAHA DA AĞRESİFLEŞİYOR ÇÜNKÜ NE KADAR BOŞ BİRİ OLDUĞUNUN BUNLAR KANITLARI.

  • HACI AHMET ÖZBİLEN23 Ekim 2022 16:16

    CHP DE AK PARTİ 20 SENEDİR İKTİDARDA BİR TANE FABRİKA YAPTADI DEDİ DÜNKÜ HABERLERDE.

  • HACI AHMET ÖZBİLEN23 Ekim 2022 20:20

    CHP SİVAS TAKİ TOPLANTISINDA  AK PARTİ 20 SENELİK İKTİDARLIĞI DÖNEMİNDE BİR TANE DAHİ FABRİKA YAPMAMIŞTIR  YAPILAN BİR FABRİKA DAHİ YOKTUR YAPILAN VAR İSE BANA SÖYLEYİN DEMİŞ İDİ KEMAL KILIÇTAROĞLU .YAZIK BU ÜLKENİN İNSANLARINI ALAYA ALMAK.

  • AHMET ÖZBİR23 Ekim 2022 14:55

    TOGG olacağız sayenizde, senelerce gerçek mânâda yerli ve millî otomobili rüyamızda görürdük. Hamdolsun artık RÜYA değil GERÇEK yerli ve millî TOGG'UMUZ VAR, KÜRESEL AKTÖR REİS'İMİZ VAR! Çatlasın Türkiye düşmanları!..

  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK23 Ekim 2022 16:18

    BU İKTİDAR BAŞIMIZDA OLDUKCA HER ŞEY YAPARIZ.VİZYONSUZ VE PROJESİZ ABD NİN DOSTLARI İKTİDARA GELİR İSE ÜLKE RESMEN BATAR.

  • IDAM23 Ekim 2022 13:36

    mucize reis(orumcek beyinli)Devrimin kapisida senin gibi TC dusmanlarinin ve borozancilarinin yuzunden kapandi.hic bir millet anasindan bugunlere hazir olarak gelmedi cook calistilar urettiler (somurmelerine deyinmiyorum cunku senin gibi orumcek beyinlilerin yuzunden bu memleket somuruldu bugune kadar ve ozgurlesmesine engel olundu/senin gibileri takozluk yapti) ama Turk,u Ve Turkiyem,i bundan kere durmak yok Musluman Turkiye/Turk Milleti tekrar dirilise/ozgurlemeye gecti .Yaa Allah Bismillah.lutfen yayinlayin.saygilar.

  • Mucise Reis : )23 Ekim 2022 14:34

    Çene yapıp boş boş konuşacağına gelde iki satır kod yaz... Ha bire hava civasınız... :D ihalar, sihalari togg lar, onlar bunlar modern Türkiye... ee ne yapıyorun  ? Kulka kulluk yapıyorsun:D ya geç bu boş ayakları... :D  kendi karnını doyuramıyorsun, bizlere yül olma bari aç aç buralarda fakirliği büyük ulaşılmaz lütüf sanıp... Vatan perversen git fabrikasınada bir çivi çak :D  yada 3, 5 tane al kullan destek ol. Hava Civa..  Hadi Allah sizlerede versin... Dünün ahmeti nejatçıları , Dünün ümmetçi suriyelileri bügün Türklük dersi vermeye çalışıyor :D hahaha komiksiniz. Yolumuzda teki çizgimizde tek dümdüz.. Hiç eğilmedi Allah eğdirip çizgimizi sizler gibi yapmasın, Türk paralarına hatıra Türkçe olimpiyat simgeleri bastırıp :D  bugun vatan dersi veriyorlar akıllarınca :D hahaha geçmişini temizle sen önce

  • Hakkı 23 Ekim 2022 12:47

    Koyun holdig ve ağabası coninin otomotivde devredışı olma zamanıdır. Yeter bu ülkeyi bir asırdır sömürdüler, yerlinin önünde aşılmaz set oldular, yepyerli devrimi diri diri gömdüler.

  • Mucise Reis ;)23 Ekim 2022 12:30

    Okuyun, Çalışın ki böyle araçlara ulaşabilirsiniz. Haddim olmadan gençlere sesleniyorum. Türkiye de   3 milyon kişi sınava girer. sadece 200 bini kaliteli okullarda uluslararası alanlarda iş bulacak konuma gelebilir. ülkemizde binalar olsa da okulların içi boş... Şimdi yaşın attım 20- okumak için 6 yıl harcıyorsun. bazı ektra kişisel gelişimler alıyorsun 30 yaşında harika donanım sahibi oldun... Ne oldu ? asgari ücret gel çalış, yada polis, bekçi, vb 10 bin tl maaş için kpss çalışıyorsun. Ama, aynı zamanını yurtdışında üniversiteye başlayıp orada bir eğitim alsan, x ülke değil bütün Avrupa ülkelerinde çalışabilir diploman ve iş sahan oluyor. Hatta kaliteli çalışma süresi, bir çok ücretsiz karşılıksız burslar elde edebiliyorsun. Bu otomobilleri çok rahat alabilirsin. trafik+kasko 8 bin tl ödeyemeyen insanlarımız, bu otomobili nasıl alabilecek ? :D Hayal kuran, doğru yatırım yapsın. 

  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI23 Ekim 2022 11:59

    MUHALEFETİ YİNE İKTADARA GETİRİP ABD BU FABRİKALARIMIZI KAPATTIRABİLİR

  • Togg23 Ekim 2022 11:52

    Togg seri üretime geçince Vestel, cemas, tcell hisselerine nasıl yansır acaba

  • Bak23 Ekim 2022 17:04

    Vestel ve cemaşa olumlu yansır cemaşa yabancı ilgisi var ama dikkat etmek lazım al satçımı yoksa kalıcolarmı

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA23 Ekim 2022 11:48

    keşke muhalefetinde bundan daha büyük proje ve vizyonları olsa bu ülke kalkınmış ülkeler sınıfına girer idi.bundan dolayı üzülmekteyim.dün çıkmış sivas ta belediye başkanları toplantısında iktidar 20 senede bir tane fabrika yapmadı diye haberlere çıkmış ve bana bir tane 20 senede yapılan bir fabrika ismi söyleyin demiş idi.ben ona söylüyorum yüzlercesi var da işte TOGG bu kişiler bu ülkeyi nasıl yönetecekler söylermisiniz.

  • Yahya23 Ekim 2022 19:51

    Toogg özeldir. Devletin değil. Kast edilen o. Yani devlet açmadı.