E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTiyatro sanatçısı Turgay Yıldız hayatını kaybetti---

Tiyatro sanatçısı Turgay Yıldız hayatını kaybetti

Tiyatro sanatçısı Turgay Yıldız hayatını kaybetti
22 Temmuz 2021 - 12:15 borsagundem.com

Geçirdiği kalp krizi sonrası anjiyo olan ve tedavisine yoğun bakımda devam edilen tiyatro sanatçısı Turgay Yıldız, 65 yaşında hayatını kaybetti.

Tiyatro sanatçısı Turgay Yıldız, tedavi gördüğü hastanede 65 yaşında hayatını kaybetti. Yıldız, kendine has taklit yeteneği ve şiveleriyle Twitter üzerinden paylaştığı videolar ile biliniyordu.

Turgay Yıldız'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Büyük mücadele verdi, ama başaramadı. Turgay abiyi kaybettik. Toprağın incitmesin. Işıklar içinde uyu güzel insan" denildi. Sanatçının ölüm haberini Levent Üzümcü Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Üzümcü, "Çok üzgünüm. Yolun ışık olsun kardeşim" dedi.

Gazeteci Ünsal Ünlü de Yıldız'ın vefat haberini "Turgay'ı kaybettik" diye duyurdu.

Şevket Sabancı vefat etti

 

Devlet başkanına suikast girişimi

 

Bakan Koca'dan aşı uyarısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azılı solcu22 Temmuz 2021 19:14

    bu yiğit adam türk tiyatrosunun gelmiş geçmiş en devrimci tiyatrocusudur.halk tv.deki milyonların izleyip reyting rekorları kıran skeç ve parodilerini unutmak mümkün mü.iktidara alaya alan ve onlarla eğlenip kafa bulan bu yiğit tiyatrocu ışıklar içinde uyusun,toprağı bol olsun.huzur ve mutluluk cennet bahçelerinde bu yiğit adamı bulsun.kahrolsun faşizm.tek yol devrim.

  • Gur31 Temmuz 2021 15:21

    Sana.. su anda soz bulamiyorum..ama inancim geregi tanriya birakiyorum..ama belliki.. pislik..ve kusmuk sozlerinizden tiksindik.