E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Koca'dan aşı uyarısı---

Bakan Koca'dan aşı uyarısı

Bakan Koca'dan aşı uyarısı
22 Temmuz 2021 - 10:33 borsagundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vatandaşlara aşı çağrısında bulundu. Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ya tedbir ve aşı, ya kısır döngü!" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Aşı ve tedbirlerle sağlanacak toplumsal bağışıklığın aksi, kısır döngüdür. Salgını bitirmek için tedbirlere uyun, aşınızı olun. Ya tedbir ve aşı, ya kısır döngü!” ifadelerini kullandı.

AstraZeneca aşısında ölümler durdurulamıyor: 2 kişi daha öldü!

 

Pfizer Sinovac'tan 10 kat fazla antikor oluşturuyor

 

Yunanistan'da aşı karşıtları polisle çatıştı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika22 Temmuz 2021 16:21

    Ölümle sonuçlanan vakalarda, aşılarını olmayanların oranı % 95-99 olacak.

  • vatandas22 Temmuz 2021 12:13

    Kafasi basanlar olarak komplocu bulunduk hayatimiz boyunca nice konuda😀😀is rahell aililari ulkeye sokmamakarari aliyor...taeihte hic bi asi tedavi degil hastaligi toplumayayma amaclidir...diplomai tuccar moron ureten rockefellerian tip Allaha onun duzenine ve insa liga savas acmis olan seytani hile duzeninin onemli bi unsurudur..cizvit fauici basta nicesi insanliga karsi suclardan yargilanacak..asilanan kitleden bunu goremeyenler olaca malesef

  • Dayatmaya hayor22 Temmuz 2021 11:57

    Sakın dayatma yapmayın. Aşı bulaşı engellemiyorsa hikaye anlatmayın. Sakın Ülkeyi de bir daha kapatmaya kalkmayın. Çocuklarımız tam istediğiniz gibi moron oldu. Düşünmeyen spor yapmayan sorgulamayan Suriyelilerin aralar afganlarla dolan bir vatanda sürü psikolojisine uygun bir nesil. Kime neye hizmet ediyorsunuz. Bu mu vizyon. Bu mu gelişmiş Türkiye. Vaka sayılarını açıklamayı insanları aklını bulandırmayın. Dünyada 2 senede 5 mly kişi ölmüş bizim aklımızla dalga geçmeyin. Ölenlerin çoğuda yanlış ilaç ve doktor facialarından kaynaklı. 3 5 dünyayı idare eden barona hizmet emmeyin. Hedef 2023 seçimlerini yaptırmamak 5. Pig de orda olur. Yazık ya ihanet bu

  • Ah ah22 Temmuz 2021 11:18

    BAKAN ZORUNLU DEĞİL YA 1 SENEDE İCAT EDİLEN AŞI YAZIKLAR OLSUN SINIFTA KALDINIZ

  • Vatandaş22 Temmuz 2021 10:38

    Aşı saçmalığı son bulmalı. Sözde salgının öldürme oranı %1 seviyelerinde, hayatta kalma oranı ise %99 seviyelerinde. Ayrıca 2 doz aşı olanda hastalığa yakanıyor açıklanan verilere göre. O zaman neden aşı olayım ki. (örn. ameliyat olacaksın, iyileşme oranın %1. Buna göre bıçak altına yatarmısın) Ben hasta olmak istiyorum belki. Zorunlu aşıya hayır.