E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTicaret Bakanı Pekcan: Hizmet ihracatı için Genel Sekreterlik kurduk---

Ticaret Bakanı Pekcan: Hizmet ihracatı için Genel Sekreterlik kurduk

Ticaret Bakanı Pekcan: Hizmet ihracatı için Genel Sekreterlik kurduk
18 Şubat 2021 - 10:36 borsagundem.com

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, hizmet sektörünün daha da kurumsallaşması amacıyla, yalnızca hizmet ihracatı için faaliyet gösterecek yeni bir Genel Sekreterlik kurduklarını duyurdu.

Ticaret Bakanlığının "Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliğinin Unvanının Değiştirilmesi ve Hizmet İhracatçıları Birliği Kurulmasına İlişkin Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği" yürürlüğe girdi.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'de sağladığı döviz getirisi ve toplam ihracattaki payı ile en önemli sektörlerden biri haline gelen hizmet sektörünün daha da kurumsallaşması amacıyla, yalnızca hizmet ihracatı için faaliyet gösterecek yeni bir Genel Sekreterlik kurduklarını açıkladı.

Ticaret Bakanı'ndan garanti belgeleriyle ilgili açıklama

 

Ticaret Bakanı Pekcan: Eylül ihracatımız 16 milyar 13 milyon dolar

 

Ticaret Bakanı Pekcan'dan faiz açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İtri18 Şubat 2021 10:47

    Reza gibiler rüşveti kime vereceklerini önceden bilsin, 4 tane farklı bakana bahşiş verip, önüne yatirmasin böylece. İyi bir gelişme. Bahşiş peşin olursq, muamele de iyi olur