E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTFF Fatih Terim'i davet etmedi---

TFF Fatih Terim'i davet etmedi

TFF Fatih Terim'i davet etmedi
03 Ocak 2018 - 11:23 borsagundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 8-10 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği seminere Fatih Terim'in davet edilmediği öğrenildi.

Türkiye Futbol Federasyonu ile Fatih Terim arasında, hatta dolaylı yoldan Galatasaray arasında yine bir kriz yaşanacak gibi görünüyor. TFF, 8-10 Ocak tarihleri arasında Antalya'da bir teknik direktör semineri düzenleyecek. Organizasyona başta milli takımın teknik patronu Mircea Lucescu olmak üzere, Türkiye'nin en üst düzey birçok antrenörünün yanı sıra Avrupa'dan da çok sayıda ünlü teknik adam çağrılmış durumda. Ancak Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in bu seminere davet edilmediği öğrenildi.

TARAFLAR DAVALIK OLDU

Gerekçe ise Terim'in TFF ile tazminat konusunda davalık olması. Fatih hoca, görevine son veren TFF'den 3.5 milyon Euro'luk tazminatını talep edince, Futbol Federasyonu bu talebe itiraz davası açarak mahkeme sürecini başlatmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet uzun03 Ocak 2018 15:41

    Sıktın be fatih,

  • ALPTUĞ03 Ocak 2018 13:56

    Fatih hoca sen üzülme MİLLİ takımın başına bir yabancıyı getiren milli olmayan bir federasyon seni çağırmasınlar bununla gurur duyman lazım inşallah bir gün o federasyonun başına sen oturursun.