E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisTevfik Kınık Demirören Holding CEO’su oluyor---

Tevfik Kınık Demirören Holding CEO’su oluyor

Tevfik Kınık Demirören Holding CEO’su oluyor
22 Mayıs 2019 - 11:50 borsagundem.com

Bir dönemler sermaye piyasalarının önemli isimleri arasında yer alan Tevfik Kınık’ın Demirören Holding’e CEO olarak geçeceği söyleniyor.

BORSAGUNDEM.COM - KULİS HABER

Finans sektörünün önemli isimleri arasında gösterilen Tevfik Kınık’ın Demirören Holding’e CEO olarak geçeceği söyleniyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkan Yardımcılığı görevini 2016 yılında bırakarak özel sektöre geçen Tevfik Kınık, bir süre Aktif Bank’ta görev almıştı. Kısa bir bankacılık kariyerinden sonra yine finans sektöründe hayata geçirilecek bir proje için Suudi Arabistan’a giden Kınık, yurtdışı dönüşünde yeniden Aktif Bank’ta göreve başladı. Kınık, Çalık Grubu bünyesinde faaliyet gösteren yatırım bankası Aktif Bank’ta, Kredi Analitik ve Sermaye Piyasaları Genel Müdür Yardımcısı görevini üstlenmekteydi.

TEVFİK KINIK KİMDİR?

1977 Bingöl doğumlu olan Kınık, SPK'ya 1999 yılında Uzman Yardımcısı olarak başladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan Tevfik Kınık, aynı üniversitenin İşletme Bölümü’nde yüksek lisans ve Harvard Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi yüksek lisans derecelerini tamamladı. 20 yıllık finansal piyasalar deneyimine sahip olan Kınık, 2017 yılında Aktif Bank bünyesine katıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • XXXX22 Mayıs 2019 23:23

    EĞER AKILLI İŞ YAPACAKSA HÜRRİYRT GAZETECİLŞİĞİ AYAĞA KALDIRIR. İHLAS GAZTESİ 550  DEN 2200  LERE GELDİ 3-4 KATI Y HÜRRİYET GAZETESİ YERİN DİBİNE BATTI.YAZIKLAR OLSUN.BU GRUBA KENDİ HİSSESİNE SAHİP ÇIKAMAYACAK KAADAR EKSİDELER.

  • vahdet22 Mayıs 2019 14:07

    spknın tüm başkanlarından kalitelil olduğu için ayrılmak zorunda kalmıştı

  • tarık22 Mayıs 2019 12:54

    demirören grubunu o bile kurtaramaz