E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTBMM'de olaylı oturum! Vekiller birbirine girdi---

TBMM'de olaylı oturum! Vekiller birbirine girdi

TBMM'de olaylı oturum! Vekiller birbirine girdi
04 Mart 2020 - 17:12 borsagundem.com

TBMM'de CHP'nin İdlib ile ilgili önergesi görüşmeleri sırasında yumruklu kavga çıktı.

TBMM'de CHP'nin İdlib önergesi görüşmeleri sırasında AK Parti ve CHP'li milletvekilleri arasında yumruklu kavga yaşandı. 

TBMM'de CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un kürsüyle çıkmasının ardından tansiyon yükseldi.

YUMRUKLU KAVGA

Görüşmelere 10 dakika ara verilmesiyle milletvekilleri ayağa kalkarak birbirlerinin üzerine yürüdü ve Genel Kurul salonu karıştı. Vekiller Genel Kurul salonunda yumruklarla birbirine girdi.

GERGİNLİK NEDEN YAŞANDI?

Meclis'teki gerginliğin TBMM'de bir basın toplantısı düzenleyen Özkoç'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle yaşandığı belirtildi. 

ÖZKOÇ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan, Engin Özkoç hakkında Cumhurbaşkanı'na hakaretten Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (62)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 05 Mart 2020 09:42

    Ooo trt ve kanal a vılar doldurmuş burayı.

  • Nedim05 Mart 2020 09:51

    Cevap ver cevap!  Soytarı bir cevabın var ise cevap verirsin!  Mal mal konuşmazsın.

  • Nedim05 Mart 2020 08:33

    Komunizme hayır 2 :Menderes e zulmeden kahpeler zaten cehennemde!   Komnzim ayak bastığı ülkeleri  nasıl mahvettiği ayan beyan ortada öyle ki Rusya da 90 lı yıllarda üst sınıf diyebileceğimiz subay doktor vs. eşleri da  Türkiye  ye geçinebilmek için fuhuş yapmaya geliyorlardı!  O yıllarda neredeyse sektör olmuştu.  Ne anlatırsan anlat. Ahmak yine anlamaz çaksan da girmez. Çünkü mal oğlu mal.

  • Nedim05 Mart 2020 13:54

    Yok canım!  Yalanın pisliğin adiliğin en alası solda!  İdeolojik soldadır!  Ayrıca o günleri yaşayan yaşlılardan biliyorum!  Gençliği bu günkü hale getiren halk evlerinin eğitim sen in pis ve rezil ideolojisidir. 

  • Türkoğlutürk 05 Mart 2020 11:45

    Köy enstitülerindeki fuhuş toprak ağaçlarının iftirası olduğu ispatlandı. Sen orayı tarikat yurdumu sandın. Takunyalı

  • Nedim05 Mart 2020 10:11

    Aynen o zina fuhşun serbest olduğu komünist yetiştiren köy enistülerini kapatan kahraman MENDERES  o dur.  

  • Türkoğlutürk 05 Mart 2020 09:39

    Menderes, şu TBMM yetkilerini komisyona devreden, oy vermeyen ili ilçe yapan, köy enstitüleri ni kapatan abd askerini korusun diye koreye asker gönderen, askerlik yapmayan, abd ye ülkeyi peşkeş çeken

  • Nedim05 Mart 2020 08:31

    15 yaşında bir genç ergen bile artık Suriye de ne işimiz olduğunu çok iyi biliyor fakat bu ahmaklar hala  aynı soruyu tam bir hödük gibi tekrarlıyor?  Neden mi; çünkü yandaşları Esed köpeği, müttefikleri ypg, pkk itlerinin durumu zora girdi.   Biz niye Kore ye gittik diyen ahmağa da  Batının bizi Nato ya alması karşılığında Kore ye gittiğimizi oradaki kahrolası komunist yayılmayı engellediğimizi iyice anlatalım!  Dolayısıyla   Türkiye,  Macaristan, Romanya, Çekoslovakya,  Bulgaristan  ve en önemlisi de S:S:C:B  nin uğradığı Komunizmin kahredici insan değerlerini mahvedici  zulmünden uzak kalmıştır.  Allah demokrasi şehidi  Menderes e rahmet eylesin!  

  • Türkoğlutürk 05 Mart 2020 11:46

    Bop projesinin amacı ne. Yeşil kuşaktan farkı ne.

  • kurt05 Mart 2020 08:07

    bunların millletin vekili  degil  derhal ENGİN OKKAC  VE ÖZGÜL ÖZEL İN MİLLET VEKİLLİGİNİ DÜŞÜRÜLMESİ İÇİN ÖNERGE VERİLMESİ ESAT BİNLERCE İNSANI ÖLDÜRÜYOR HALE  ONU SAVUNUYORLAR MADEM ARANIZ ESATLA COK İYİ GİDİP  ARKADAŞ SEN  BU İNSANLARI NEDEN ÖLDÜRÜYON DEMİYOR KE MAL   BEY  VE EKİBİ 

  • Nedim05 Mart 2020 03:11

    Velev ki mecliste olmuş olsaydım o kelin ağzını burnunu kırardım!  Kendisi zaten aynıyla Batman filmindeki penguen misali.

  • Milli kuvaiye05 Mart 2020 02:31

    Ülke siyasetinde olmaması gereken şeyler. CHP nin Türk komoyundan özür dilemesi gerekir. Ve özürüne “bu sözleri söylememizin tek nedeni biz ve yöneticilerimize önceki gün aynı terimlerle yapılan tanımlamaların meclisteki bir partinin üyeleri tarafında. büyük alkış toplamadına karşı, onları düşündürneye empati kurmalarını sağlamak içindi demeleri ve türkiye politikadında bu tür cümlelerin bir daha sarf edilmemesi temenni ederiz” diyerek özür dilemeleri en doğru hareket okur. Ülkemiz böyke zorlu sürectelerden gecerken iç nefteti yükeltecek herseyden kaçınılmalı.

  • Harun04 Mart 2020 23:16

    Chp...arik.gozumde..bitmistir.40 yillik.chp.li.olarak.baskaninin.sehitlik.ile.ilgil.sozlerinden.utanc.duydum.nefret.ediyorum.bu.yonetim.bir.rezil.bir.yalan.tayfasi.chp.de.maalesef.kuvayi millie ruby.bitmistir.artik.buna.inandim.yazik.verilen.sehitlere.bana.kalkmis.sehitlikle.ilgili.ders.veriyor.s...a.yaziklar.olsun.saygilar

  • Adalet04 Mart 2020 22:51

    Tek taraflı biz herseyi onlara söleriz istediğimiz hakereti yaparız, Ve yapanı slkışlarız. onlar taptımı suç ilan eder, hukukla ezeriz nasılsa anlayışının ne kimseye ne ülkeye getireceği bir sey yok. anlayışın hangi taraftan gelirse gelsin bu içetikteki pılitik dil kınanmalı.

  • Memduh04 Mart 2020 22:45

    Keske böyle vümlrler tetimler türkiye politikasına hiç girmeseydi ve hiç olmasa. Sadece Chp yi kullandığı kelimelerle dolayı sadece chp yi kunanakta çok adil bşr durum değil. yersiz, iki tarafta kıbanmslı. Daha önceki gün Reisin aynı termonoloji ile muhalefete ve liderlerine yyaptığı tanımlanalara ve bunların büyük alkış toplaması da doğru değil.

  • Cengizhan04 Mart 2020 22:39

    Chp ye sürekli aynı termınoloji ile hakaret edip duruyorlardı. Bunları görmedrn tanımlama yapmak doğtu değil. Ülke siyadetinde olmanası gereken şeyler. Ams bir taraf uçsuz bucaksız dürekli aynı kelimelerle hakaret edip duruyordu.

  • Ankara 04 Mart 2020 21:34

    Iyi parti uyan artık

  • Türkoğlutürk 05 Mart 2020 09:40

    Çadır mahkemesini kurup trt ye Öcalanıı çıkartan kim

  • CAN04 Mart 2020 22:43

     İYİ DEDİGİN PARTİ KANDİL SÖZCÜSÜ .

  • Ankara 04 Mart 2020 21:32

    CHP siz pkk yanında olun Allah'a cezasını verecek sayın baskanım milletvekil maas indir o zaman vatan İcin calisan ğelir hakların iptal etin baskanım yolun açık olsun Allah'a emanet ol MHP Allah'a emanet ol sehitlerimize Allah tan rahmet eylesin mekanı cennet olsun

  • AYSE 04 Mart 2020 21:44

    AKP ve MHP Allah'a yardım etsin

  • Sağduyu.. 04 Mart 2020 21:03

    Bunun kaynağı ne? Kaynağına inmek lazım.chp li vekilin hakaret sözleri yakışmadı. Yalnıııızzz senelerdir hakarete uğrayan(zillet, illet vs..) gibi cümlelerle bir parti ve seçmen kitleside var. Buda chp dir. Yıllardır ötekileştirilip hakarete uğrayan, kışkırtan bir akp olduğu gerçeğide unutulmamalıdır.. Sonuç olarak meclise bu tip görüntüler yakışmadı yakışmıyor..

  • . 05 Mart 2020 08:38

    Aslında chpye yaptıkları karşısında söylenenler az bile. Kaynak arıyorsan önce chpye bakacaksın. Özgürlük diye diye ülkemize, onlar gibi bozuk zihniyette olmayan insanlara sözlü ve fiili o kadar çok zarar veriyorlar ki yine de sabırlı davranılıyor. Unutmasınlar ki onların diğer insanlardan üstün yanları kin, nefret ve hazımsızlıkları. İnsanlık yararına yaptıkları en ufak bir iyilik yok.. Anca boş boş konuşsunlar, bağırıp çağırıp ortalığı karıştırsınlar olmadı yakıp yıksınlar. Seçmen de peşinden gideceğine biraz sorgulamayı öğrensin, koyun diye aşağılama yapacaklarına dönüp kendilerine baksınlar. Bugüne kadar bir sürü parti kuruldu beğeniriz ya da beğenmeyiz ama bir şekilde sıfırdan başlayıp çalıştı. Chp ise Gazi Mustafa Kemal'in adını kullanarak her şeyi kendinde hak gördü. Artık durması lazım.

  • Dopra04 Mart 2020 20:48

    Sabret isimli yorumcu orta asyadan anadoluyu konuşarak yada siyaset yaparak mı geldiğimizi saniyon¿yada kurtuluş savaşını konuşarak mi yaptık!!!!!!!!!!!

  • Arda04 Mart 2020 21:20

    Arkadaşlar elbette şehitlerimize tabii üzülüyorum. Lakin uğrunda ölen varsa vatan vatandır.

  • yak04 Mart 2020 21:03

    burada yazmakla olmaz ateş düştüğü yeri yakiyor.

  • sabret04 Mart 2020 20:42

    Arkadaşlar savaşın kazananı olmaz,oturduğunuz yerden savaş alanına girip çıkmayın....herkese hakaret et bir şey yok onlar sana yapınca kıyamet kopsun ......Halkımız görüyor istanbul seçimlerinde olduğu gibi verecektir cevabı sabreden az kaldi..Bu Arada esat gibi savaştan medet uman kim varsa allah hepsinin belasını versin.

  • Yorum04 Mart 2020 20:54

    O herkese hakaret et dedin ya kim kime hakaret etmişse kelimesi kelimesine yaz şoraya kim etmiş kime etmiş onuda yaz yerini zamanınızda yaz bizde bilelim hadi

  • Vis04 Mart 2020 19:48

    Balik bastan kokar , direjsiyon nereye donerse teker o tarafa gider

  • Tabi ya04 Mart 2020 19:45

    Sen herkese hakaret et, istedigin seyi soyle ama sana aynisi soylendi mi hoppp kiyameti kopar, kimse kimseye hakaret edemez sen milyonlarin temsilcisi isen karsindaki kisi de ayni

  • Gani04 Mart 2020 19:33

    Pkk ile birlikteliğini saklayıp vatadaşa takiye yapan Atatürkçü mü olur Demokrosi falan deyip milletin adalet duygusunu vatan sevgisini törpülediniz

  • kılıç04 Mart 2020 19:09

    HAYİNLER TÜRK MEHMETCİGİNİN BAŞARISINI KISKANIYOR ÇÜNKÜ ONLAR ESEDİN DESTEKÇİSİDİR KANI BOZUKLARIN İÇİNİ İYİ BİLİYORUZ .KUDURDULAR BIRAKIN MEHMETCİK VURSUN ONLAR KUDURSUN.HALK GÖRÜYOR.ONLAR PKK DESTEKÇİSİDİR.

  • Zonsak04 Mart 2020 19:01

    Sağ duyulu akli selim arkadaşlar zaten gereken yorumları yazmış Allah aşkına bunlar kim ? Kimin vekilleri ? Neyi amaçlıyorlar? Biz çocuklarımıza mevcut durumu anlatırken mesele memleket meselesi bunun sag sol siyasî görüşünden öte gidecek yerimiz yok diye anlatıyoruz Bu beyefendiler memleketin bütün nimetlerinden faydalanır bir dönem vekiller hop emekli allah nasıl biliyorsa öyle yapsın sizi Örnek vatandaşlar!!!!!!

  • Sıradan biri04 Mart 2020 18:42

    Yazıklar olsun bunları millet vekili diye tutanlara , yazıklar olsun heryer ateş içindeyken bütün dünyaya ülkemizi rezil rüsva edenlere. Yazıklar olsun hepinize utanıyorum sizden bu ülkenin bi vatandaşı olarak.

  • torkr04 Mart 2020 18:23

    Allahını seven bir Cumhuriyet Başsavcısı Atatürk'ün mirası CHP'nin başındaki ülkemizin düşmanı kılıçdaroğlunu görevden alsın kodese tıkılsın.

  • .. 05 Mart 2020 08:56

    Tek dertleri zaten Atamızın mirası, bu kadar yaygarayı da kaybetmemek için koparıyorlar. İnşAllah bir an önce gerçek sahiplerine devredilir de onlar da diğer partiler gibi sıfırdan başlarlar

  • fifk04 Mart 2020 18:21

    Yazıklar olsun Allah belanızı versin aklıselim bir vekil dahi yok hop biz napiyoruz diyecek. Ya biz şu an Türk milleti olarak dünyaya karşı savaş veriyoruz her yanımız yangın yeri kaç aydır birlik beraberlik olalım deniliyor böyle mi olacaktı koca koca adamlarsınız yazıklar olsun tiksiniyorum sizden. Rusya sizleri görse eminim gülüyordur resmen rezillik😠

  • Mert gun04 Mart 2020 18:12

    Chp ülkeyi karıştırma derdinde

  • özkan 04 Mart 2020 18:51

    BU CHP CONCONLAR MI OLUYOR ACABAAA

  • Kaçan Grup04 Mart 2020 18:09

    uslübü en bozuk siyasetçi tayyip erdoğan, kendine uymayan herkes şu bu. aynı uslüpla cevap verilse hoop mahkeme.

  • Kalpsiz04 Mart 2020 17:58

    CHP kendi kuyusunu kazıyor. Yazık ettiler CHP'ye...

  • ......04 Mart 2020 17:57

    Bu zihniyet milletin adamı Adnan Menderes i astıran zihniyet. Recep Tayyip Erdoğan kırmızı çizgimizdir. Esad ı güzelleyen pyd yi güzelleyen apo nun heykelini dikeceğiz diyen Selahattin Demirtaş ı güzelleyen chp, şu günlerde bile ülkeyi karıştırma niyetinde. Yazıklar olsun.

  • Türkoğlutürk 04 Mart 2020 18:53

    Adnan Menderes döneminde TBMM yetkilerini kime niye devretti. Oy alamadığı Kırşehir ilçe yaptı. Koreye asker gönderdi. Mit CIA şubesi gibi çalıştı. Devam edeyimmi.

  • Yorum04 Mart 2020 17:52

    Yav arkadaş eleştiri yapmayı da bilmiyor vekillerimiz çık sokaktan kasabadan köyden birtana adam getirin eleştirinin adabını bilir bide bunlar okumuş insanlar vekil şeçilmiş insanlar

  • wers04 Mart 2020 17:51

    ülke savaşta bunlar neyin peşinde biz neyapacaz diyen yok sen şöylesin sen böylesin seviye yerlerde

  • vatandaş04 Mart 2020 17:43

    3. dünya ülkesimiyiz de bunlar oluyor ki... siyaset de anlamam ya

  • Okuyucu04 Mart 2020 19:19

    Evet 3.dünya ülkesiyiz!

  • HALK04 Mart 2020 17:42

    Nasıl millet vekili bunlar yazık   yazık yazık millet  bunu zamanı  gelince affetmez gerekeni yapar

  • Alp Arslan04 Mart 2020 17:34

    Gavurun zalimin fasığın katilin savunuculuğunu yapıyor. Erdoğanın Suriye zaferi bunların nefret kusmasından belli. Çok zorlarına gitti abilerinin Suriyede muvaffak olmamız.

  • ...04 Mart 2020 18:20

    ..Pardon neyin zaferi.

  • vatan04 Mart 2020 17:33

    vatandaş ilk secimlerde bu  chp yi  hezimete ugratacaktır  bunlar bu ülke için  kavga etmekten başka  hizmetleri olmamıştır  esat insanları acımacızca öldürüyor onada hakaret etsenizya size oy verenler  pişman olmuştur işallah 

  • Battal boy04 Mart 2020 17:32

    Şu ABD maşası chp den bi kurtulsak ülke nefes alacak

  • !!! 05 Mart 2020 08:49

    Chp sadece abdnin değil, Erdoğan düşmanı olan herkesin maşasıdır

  • Türkoğlutürk 04 Mart 2020 18:54

    Bop eş başkanı kim.

  • ??04 Mart 2020 18:21

    ABD maşası senin partin mi ?chp mi?

  • misafir04 Mart 2020 17:31

    Malum muhalefet milletimize enjekte edilmiş virüsten farksızdır. Bu virüsten kurtulmadıkça tam olarak doğrulamayacağız. Bu kadar insan düşmanı, ümmet düşmanı, din düşmanı, ezan düşmanı bir parti yoktur. 80 yıldır gelişemememizin nedeni bu hastalıklı kişilerdir.

  • Misafir 04 Mart 2020 19:37

    Rüzgarın oğlu.... İçi boş değil. Anlayan anlıyor. Kıt beyinliler malesef anlamıyor.

  • Rüzgarın oglu04 Mart 2020 18:22

    ne kadar içi boş bi yorum.

  • HALK04 Mart 2020 17:28

    reisdogru yolda cünkü cıldırıyorlar   ülkemiz vemilletimiz dik durdukca cıldırıyorlar ülkemiz  büyüdükce cıldırıyorlar  TAYYİB BAŞKANI millet sevdikce cıldırıyorlar kim bunlar MECLİSTE HAKARET EDENLER 

  • KURT04 Mart 2020 17:23

    CHP MİLLET VEKİLİ  HAKARET EDEMEZ  TAYYİB BAŞKANI MİLLET BAŞA GETİRDİ   CHP HDP HAZMEDEMİYORLAR  REİS  ŞU ANAKADAR COK İYİ YÖNETİYOR COK ŞÜKÜR  İÇİMİZDE Kİ ESATCILAR  OLMASA YAZIKLAR OLSUN DEVLETİMİZİN  CUMHUR BAŞKANINA  HAKARET EDEN  MİLLET VEKİLİNE 

  • Türkoğlutürke04 Mart 2020 21:03

    Senin yaşın kaç bu kadar boş yorum yazıyorsun. Bir de rumuzunla egon tavan yapmış duruyor. Bozuk plak gibi sürekli aynı şeyleri tekrarlamaktan bıkmadın

  • Türkoğlutürk 04 Mart 2020 18:56

    ABD mektup gönderdi YUTTU. Papazı bir telefon ile bıraktı. Hangi birini sayayım.