E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinTank ezse de hasar görmeyen saat---

Tank ezse de hasar görmeyen saat

Tank ezse de hasar görmeyen saat
09 Eylül 2014 - 06:39 borsagundem.com

Dünyaca ünlü İsviçre çakılarının arkasındaki isim olan Victorinox, 130’uncu yıldönümünü yeni çıkardığı INOX saatiyle kutladı

Basınca karşı dayanıklılığıyla öne çıkan saat, 2 Eylül’de piyasaya çıkmadan önce, 3-4 Temmuz’da Victorinox’un merkezinin bulunduğu İsviçre’nin Ibach kasabasında basına tanıtıldı. Yeni ürününün sağlamlığına güvenen Victorinox, birçok ülkeden gelen basın mensuplarının karşısında INOX’u test etti. INOX, 10 metrelik bir yükseklikten betona düşse, 64 tonluk bir tankın altında kalsa veya çamaşır makinesinde iki saat yıkansa da bir şey olmuyor.

Güçlendirilmiş paslanmaz çelikten üretilmiş 43 milimetre çapında kasaya sahip saatin safir kristal camı ise çizilmeye karşı korumalı ve yansıma yapmama özelliğine sahip. 200 metreye kadar su geçirmeyen saatin sağlamlığının en önemli parçalarından biri ise çıkarılabilir silikon kapak. INOX’un şimdilik siyah, haki yeşil ve koyu mavi olmak üzere üç rengi bulunuyor. 11 Eylül’den itibaren Türkiye’de de satışa girecek olan INOX saatlerin perakende fiyatı ise 590 İsviçre frangı, yani yaklaşık 1.400 TL olarak belirlendi.
1990 yılından bu yana Türkiye’de Eyüboğlu Çelik’in distribütör-lüğünü yaptığı Victorinox, 130 yıl önce İsviçre’nin küçük bir kasabası olan Ibach’ta doğmuş. Şirket, Ibach kasabasının itfaiye teşkilatıyla birlikte çalışıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)