E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuudi Arabistan Veliaht Prensi'nden, "Filistin" açıklaması---

Suudi Arabistan Veliaht Prensi'nden, "Filistin" açıklaması

Suudi Arabistan Veliaht Prensi'nden, Filistin açıklaması
21 Ekim 2023 - 08:49 borsagundem.com

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Filistin halkının Gazze'den sürgün edilmesine ve her ne şekilde olursa olsun sivillerin hedef alınmasına karşı olduklarını belirtti.

Suudi Arabistan haber ajansı SPA'ya göre, Muhammed bin Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile telefonda görüştü.

Muhammed bin Selman, Trudeau ile görüşmesinde, bölgedeki tansiyonun düşürülmesi ve şiddet çemberinin genişlememesi için her türlü çabanın gösterilmesi gerektiğini kaydetti.

Gazze'ye tıbbi ve insani yardım ulaştırılması gerektiğini kaydeden Veliaht Prens, Suudi Arabistan olarak, Filistinlilerin Gazze'den kitlesel tehcirine karşı olduklarını ifade etti.

Muhammed bin Selman, Macron ile görüşmesinde de her ne şekilde olursa olsun sivillerin hedef alınmasına karşı olduklarını ve uluslararası insancıl hukuka bağlı kalınmasının önemini vurguladı.

İsrail'den Gazze'deki bir hastaneye daha tehdit!

 

Gazze'ye insani yardımı tek başına engelledi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Satın dolar Müslüman devletler 22 Ekim 2023 08:50

    Kral iş cikmaz kral dolar seviyor ölüm unutma kral bu dunya böş dunya zülüm varsa sen birey yapmıyor san kral degil sın katil abd katil İsrail. Katil dolar. Cenabı Allah'a butun Müslümanlara yardım etsin dolar satın almayın

  • Ayse 22 Ekim 2023 10:10

    Kardesiim dogru herkese dolar hastali var ne yapsın

  • Mucise Reis : (21 Ekim 2023 11:54

    Kime ne faydası olduda dunyaya, insanlığa islam alemine filistine ne faydası olacak :D barış zamanı ortada yok, şimdi ne yapacak ? ABd silah sanayi ve devlerıne semayesi ile ortak olanlar, o roketlerın atılmasında hiç ni sermaye desteklı olmadı ??? petrol paralarını gömuyorlar ABD sanayilerine arge vb.. sonra çözüm üretecek diye islam aleminın gundemıne giriyorlar :D yahu Arap şarlatanları, para babaları, 5-10 islam devletı bir araya gelıpde , ARGE-ÜRGE merkezi kurup %100 patentsilere ait uçak, tank, roket, geöıler, uzay araştırmaları üsleri kurup, rusya-çin-Abd  vb alternatif sistemler oluştursanıza? Gavuru engın ettınız. Ya kafasız vizsytonsuz şarlatan bunlar hep. abd le savaşsalar, hepsinun silahlar ABd malı :D yahu çalışmaz bile... İslam alemi kendi silah sanayını, bağımsızlığını kurmalı, Ronaldo, Messi ya milyar usd vereceklerına muhendisleri transfer etmelı. kafasızlar

  • E.g.21 Ekim 2023 10:51

    ARAP DEVLETLERİ İLE TÜRK DEVLETLERİ ORTADOĞUDA SİYASİ/ASKERİ BİRLİKTE HAREKET/İŞBİRLİĞİ EDERSE ORTADOĞUDA BARIŞ/İSTİKRAR SAĞLANIR KARARLAR ABD VE İSRAİLE BIRAKILIR İSE ZAMAN İÇİNDE NE GAZZE/GAZZELİLER KALIR NE FİLİSTİN/FİLİSTİNLİLER NE ARAPLAR KALIR BİR BİR HERKESİ/HER DEVLETİ YOK EDERLER ARABİSTAN'DA KATAR'DA KUVEYT'TE İRAN'DA PETROL/DOĞALGAZ OLDUĞU İÇİN ORALARI DA İŞGAL TEHDİDİ ALTINDADIR

  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI21 Ekim 2023 10:48

    Zengin müslüman ülkeler de Türkiye nin öncülüğünde maddi kattılar vererek tüm otomobil silah sanayi özellikle geliştirip abd ve ab ülkelerinden hiç bir alışveriş yapmasalar ab ve abd çöker.

  • Turkogluturk21 Ekim 2023 12:01

    Onlar abd kuklasi.bize gelince 6. Filo asiklari simdi nerede

  • tv 21 Ekim 2023 09:37

    bukadarmı bu kınamayı beş yasındakı çocukta yapıyor    kukla olma  adamgibi tepkiniver yaptırımını uygula   maçan yiyorsa abd bu işe karışmasınde

  • AHMET21 Ekim 2023 18:21

    bunların ne olduğnu dünya biliyor da burada ki mallar bilmiyor...