E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuriye ordusu Hama'daki muhalifleri kuşattı---

Suriye ordusu Hama'daki muhalifleri kuşattı

Suriye ordusu Hama'daki muhalifleri kuşattı
23 Ağustos 2019 - 11:06 borsagundem.com

Suriye ordusu, İdlib vilayetine bağlı Han Şeyhun kasabasına komşu olan Hama ili kırsalındaki muhalifleri kuşatma altına aldı.

Devlet televizyonu, ordu güçlerinin bölgedeki birçok kritik noktayı ve güzergahı ele geçirdiğini, yıllarca muhaliflerin kontrolünde kalan kırsalın rejimin kontrolüne geçmesinin an meselesi olduğunu duyurdu.

Devlet Başkanı Beşar Esad’a bağlı güçler, yaklaşık 2,5 yıl önce kimyasal silah saldırısıyla gündeme gelen Han Şeyhun kasabasını, Rusya’nın yardımıyla ele geçirmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...23 Ağustos 2019 11:25

    Rusyanın desteği ile yapıyomuş..silah lojistik ve uydu desteği...ABD ilerlemesini engellemek için

  • AHMET ÖZBİR23 Ağustos 2019 11:23

    İSLAM düşmanı Esed'in işini bitirmek TÜRK ASKERİ'NE NASİP OLUR! Hain babası da oğlu da sadece vatan evlatlarına kıydılar, yahudiye tek kurşun sıkmadılar! Kim bunlar, müslümanlıkla alakaları olmadığı aşikâr!

  • doğru 23 Ağustos 2019 12:01

    bu işler atıp tutmayla olmuyor,varsa teknolojik gücün yaparsın ,iran ve kuzey kore büyük devletlere kafa tutuyor neden ,çünkü adamlar uzun menzilli hızı yüksek füze yapmışlar ayrıca nükleer güce erişmişler biz ne yapıyoruz amerika ile rusyanın iki dudağı arasında hareket ediyoruz çünkü gücümüz sınırlı. ayrıca müslümanlıktan bahsediyorsun ,müslüman insan bilimle ilimle uğraşır çok okur çok çalışır çalmaz dürüst olur hangisi var bizim ülkemizde...