E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSürat teknesinden cephane çıktı---

Sürat teknesinden cephane çıktı

Sürat teknesinden cephane çıktı
30 Temmuz 2013 - 17:56 borsagundem.com

Yunan Sahil Güvenlik güçleri bu sabaha karşı Ege’de Çeşme açıklarında bir teknede yaptıkları aramada askeri mühimmat buldu

Teknede yakalanan ikisi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ikisi Yunan dört kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin adları açıklanmadı.
Hürriyet'in haberine göre, gözaltına alınanlar arasında bulunan, Atina yakınlarındaki Aspropirgos Deniz Ticaret Okulu öğrencisi olan 22 yaşındaki Yunan’ın ilk ifadesinde, teknede silah bulunduğunu bilmediğini ve sadece tekneyi Türkiye’ye götürmek için iki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ile 500 euro’ya anlaştığını ileri sürdü.
Yunan medyasına göre, diğer Yunan’ın da yakalanan bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ile ilişkisi bulunuyor. İki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının da daha önce Türkiye’deki bazı silahlı eylemlere katıldıkları sanılıyor.
Yunan Terörle Mücadele güçleri yakalananların ifadelerine dayanarak Atina, Selanik ve Korint şehirlerinde bazı evlere baskınlar düzenledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)