E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSPK’dan Timuçin Devrim Yalı’ya ceza!---

SPK’dan Timuçin Devrim Yalı’ya ceza!

SPK’dan Timuçin Devrim Yalı’ya ceza!
29 Eylül 2022 - 21:56 borsagundem.com

SPK, yürütülen denetim sürecinde talep edilen bilgi ve belgelerini Kurula vermeyen isimlere ağır para cezası kesti

BORSAGUNDEM.COM

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Özellikle Yakın İzleme Pazarı’nda işlem gören bazı şirketlerin arkasındaki isim olarak gösterilen Timuçin Devrim Yalı’ya 872 bin 282 liralık ağır para cezası kesti.

Aynı gerekçe ile Serap Korucu’ya da aynı miktarda para cezası verildi. SPK haftalık bültende, “6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn) ve ilgili mevzuat kapsamında yapılan incelemeler sonucunda, idari para cezalarının uygulanmasına karar verilmiştir” denildi.

Casa, Yakın İzleme Pazarı’ndan çıkamadı

 

En fazla para girişi olan hisseler 29/09/2022

 

BİST hisselerinin günlük performansları 29/09/2022

 

En fazla açığa satış yapılan hisseler 29/09/2022

 

Mehmet Nureddin Çevik, Altınyağ hissesi aldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mahmut önder 28 Şubat 2024 20:53

    Şuan yurt dışında paraları eziyor yüzlerce kişileri dolandırdılar çalışanlar Türkiye deki bütün bankaların Tüpraş i mahkeme sürüyor ama ortada yoklar

  • Okie Dokie30 Eylül 2022 16:21

    Adam ödemek zorunda mı? Yargı yolu açık diye biliyorum. İstenen belgeleri vermiyor diye adamı suçlu ilan edip para cezası kesilmesi hukuka aykırıdır.

  • ALİ DEMİR30 Eylül 2022 09:40

    çarkıfel bunlar hepsi bir oyun

  • Bir bilen30 Eylül 2022 08:48

    Sen ABD nin yaptığı gibi malına mülküne el koyup uzunca bir süre ceza evine tıkmadıktan sonra bu manipülatörlerin önünü alamazsın. Adamlar Bankalar üzerinden millete ters takla attırma cesaretini buluyorlar artık kendilerinde. Üstelikte geçmişte onlarca ceza yemiş olmalarına rağmen.. Hep göstermelik işler bunlar. Asıl rüşvet aldığı iddia edilen eski borsa başkanına ceza verin sıkıyorsa.. 

  • Halil B30 Eylül 2022 10:46

    Yüzyılın en büyük zararı bankalar üzerinden verildi. Sayın Nebati insanları borsaya çekmedi mi? Suçlu sadece eski SPK başkanımı? Neler olduğunu tabiki bilme ihtimalimiz yok. Ancak kendi adıma sistemin çöktüğünü, güçlülerin kazandığını, bürokratları kullanarak parayı topladıklarını düşünüyorum. Ama Ahmet Bey köşesinde yazmaz! Hakikati hak için millet için söylemek korkutur onları. Niye bal tutan elden mahrum kalsın ki? Gerçeği seçimde öğrenecekler. Seçmen ve Reisi seven oy veren biri olarak net söylüyorum: aleni hırsızlığa göz yummam, tarikatlara ve 150 yıl önce çöken osmanlıcılık anlayışına rızam yoktur. Kişilerin saltanatı sürsün diye ailemin,bu ülkenin, çocukların geleceğinden çalanlarada oy vermem! Net! Ya bu saçma istiraslarından vazgeçer, milletin GSMH den hakkını verir, doğru yönetirler, yada giderler. Daha öncekiler gibi. Makamlar geçici halk her zaman bakidir. Güçlü iktidar yerini,ne dediği anlaşılamayan kişilere ve bireysel çıkarlara bıraktı.Artık kanal değiştiriyorum.

  • Hakan uz29 Eylül 2022 22:58

    Tıraş boş işler