E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSPK üniversite öğrencilerini eğitecek---

SPK üniversite öğrencilerini eğitecek

SPK üniversite öğrencilerini eğitecek
07 Nisan 2014 - 14:24 borsagundem.com

SPK'nın üniversite öğrencilerine yönelik "SPK Eğitim Semineri" başvuruları 21 Nisan'da başlayacak

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), üniversite öğrencilerine yönelik “SPK Eğitim Semineri” başvuru kılavuzunu yayımladı. Başvurular, 21 Nisan 2014 Pazartesi günü saat 10.00'da başlayacak, 2 Mayıs 2014’e kadar devam edecek. 
SPK’nın internet sitesinde yayımlanan başvuru kılavuzuna göre, söz konusu seminere Kurul'un uzman yardımcılığı veya uzman hukukçu sınavına kabul edilen fakülte veya bölümlerde okuyan öğrenciler, seminerin açıldığı aydan geriye doğru son eğitim/öğretim döneminde söz konusu fakülte ve bölümlerden mezun olanlar, eğitim süresi 4 yıldan az olmakla birlikte yüksekokulların sermaye piyasası bölümlerinde okuyan öğrenciler ve seminerin açıldığı aydan geriye doğru son eğitim/öğretim döneminde mezun olanlar başvurabilecek. 
Her öğrenciye bir kez katılma hakkı tanınan seminere, daha önce açılan staj programlarına katılanlar başvuruda bulunamayacak. Seminer programı 16-20 Haziran ve 23-27 Haziran tarihlerinde 5'er iş günlük sürede, sabah ve öğleden sonra grubu olmak üzere ders anlatımı ve örnek olay incelemesi şeklinde düzenlenecek. 
Seminer için başvurular, sadece internet üzerinden alınacak, Sermaye Piyasası Kurulu’nun internet adresinden yapılacak. Başvurular, 21 Nisan 2014 Pazartesi günü saat 10.00'da başlayacak, 2 Mayıs 2014 Cuma günü saat 18.00'e kadar devam edecek. Seminere kabul edilen adaylar başvuru belgelerini “Sermaye Piyasası Kurulu, Çankaya/Ankara” adresine elden getirebilecek (başvuru sahibi dışındaki bir kişi de evrakları teslim edebilir) veya posta/kargo ile gönderebilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)