E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSosyal medyada büyük kapışma---

Sosyal medyada büyük kapışma

Sosyal medyada büyük kapışma
12 Mart 2016 - 16:12 borsagundem.com

Fenerbahçeli Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Caner Erkin'in adının Beşiktaş'la anılması, iki takım taraftarlarını karşı karşıya getirdi

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giyen Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Caner Erkin'in Beşiktaş'a transfer olabileceği iddiaları sosyal medyayı karıştırdı.
Habertürk’ün haberine göre sezon sonu Fenerbahçe ile sözleşmeleri sona erecek olan üç futbolcunun, Beşiktaş'a haber gönderdiği ve transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi.
Sosyal medyada ortaya çıkan bu iddiaların ardından Fenerbahçeli taraftarlar Twitter'da #GerçekFenerliGökhanGönül hashtag'i yaparak tecrübeli futbolcuya sahip çıktı.
Sarı lacivertli taraftarlar özellikle Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'yi bırakmayacağı konusunda görüşlerini bildirirken bazı Beşiktaşlı taraftarlar ise Gökhan Gönül'ün transferine sıcak bakıldığı görüşünde birleşti.
Gökhan Gönül'ün bacağındaki Kartal dövmesine dikkat çeken Beşiktaşlı taraftarlar, Caner Erkin'in de siyah beyaz bileklik taktığı eski bir fotoğrafını paylaşarak iki ismin Beşiktaş taraftarı olduğunu iddia etti

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)