E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSkandal açıklama! Biden'dan katliama destek---

Skandal açıklama! Biden'dan katliama destek

Skandal açıklama! Biden'dan katliama destek
13 Mayıs 2021 - 00:18 borsagundem.com

ABD Başkanı Biden da Filistin'deki katliama ortak oldu. İsrail polisi ve askerlerinin Doğu Kudüs'teki zulmünü görmezden gelen Biden, Gazze'ye hava saldırıları için "İsrail'in kendini savunma hakkı" diyerek büyük bir skandala imza attı

İsrail güvenlik güçlerinin masum Filistinlilere yönelik katliamları sürerken ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) ve Beyaz Saray'dan sonra Başkan Joe Biden'dan da İsrail'e destek geldi. 

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefonda görüştüğünü belirterek "Binlerce roket topraklarına düşerken İsrail'in kendini savunma hakkı var." dedi.

Biden, Beyaz Saray'da Kovid-19 aşılamalarına ilişkin yaptığı basın toplantısı esnasında Filistin ve İsrail'de yaşanan son gelişmelere ilişkin bir soruyu yanıtladı.

İsrail'in yanı sıra Mısır, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Orta Doğu ülkeleri ile de bu konuda yakın temas halinde olduklarını belirten Biden, İsrail Başbakanı Netanyahu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiklerini ve bu konuda yakın zamanda bir açıklama yayımlayacaklarını söyledi.

Yakın zamanda durumun sakinleşmesini beklediğini vurgulayan Biden, "Binlerce roket topraklarına düşerken İsrail'in kendini savunma hakkı var." değerlendirmesinde bulundu.

Pentagon'dan sonra Beyaz Saray da İsrail'in katliamlarına tam destek verdi

 

Pentagon'dan İsrail'e katliam desteği sözü

 

Gazze'den İsrail'e 130 roket fırlatıldı

 

ABD ve İsrail arasında Filistin trafiği

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YORUM13 Mayıs 2021 21:08

    Bir insan 80 yaşında nasıl başkan yapılır, sürücü belgesi dahi verilmeyecek yaşta olan bir insana koca bir ülke teslim edilir mi? İnsan belirli bir yaştan sonra akli melekelerini yitirir, konsantrasyon , odaklanma ve sağlıklı düşünebilme yeteneği azalır, hal böyle olunca da yöneten değil yönetilen olur.

  • Ali 13 Mayıs 2021 02:18

    Umarım en er vakitte abd de bir iç savaş çıkar... Ve tüm eyalet ler bağımsızlık açıklar... O vakit bidon ne diyecek bakalım

  • Rabia13 Mayıs 2021 10:36

    Amin. Rabbim alemin. Allah göstersin abd nin parcalandigini.

  • Yorum13 Mayıs 2021 00:58

    Bu morugun suratını görmek istemiyorum