E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSivasspor lider oldu---

Sivasspor lider oldu

Sivasspor lider oldu
10 Kasım 2019 - 10:54 borsagundem.com

Süper Lig 11. hafta karşılaşmasında Konyaspor'u konuk eden Sivasspor, son anlarda bulduğu gollerle 2-0 galip geldi ve liderlik koltuğuna oturmayı başardı.

İlk yarısı golsüz beraberlikle sona eren maçın 58. dakikasında ev sahibi ekip penaltı kazandı. Ancak maçın hakemi Mete Kalkavan ‘VAR’ kontrolü sonrasında pozisyonun öncesinde ofsayt olduğuna karar verdi ve penaltıyı iptal etti.

Mücadelenin 78. dakikasında ise konuk ekip Konyaspor’da Levan Shengelia ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu dakikadan sonra baskısını arttıran Sivasspor, 80. dakikada Emre Kılınç’ın golüyle 1-0 öne geçti.

Uzak mesafeden müthiş bir vuruş gerçekleştiren Emre Kılınç’tan 9 dakika sonra sahneye Hakan Arslan çıktı ve jeneriklik bir golle skoru 2-0’a getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Sivasspor mücadeleyi 2-0 kazandı ve 21 puana ulaşarak ligin zirvesine yerleşti. Konyaspor ise 13 puanda kaldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Semiz Kobalt10 Kasım 2019 22:58

    Helal olsun.

  • Selahattin Ölmez10 Kasım 2019 17:22

    BAŞKAN MECNUN OTYAKMAZ VE TEKNİK DİREKTÖR RIZA ÇALIMBAY İLE FUTBOLCULARINI KUTLARIZ.MÜTAVAZİ BİR KADRO İLE BÜYÜK BİR BAŞARI ELDE ETMİŞTİR.BELKİDE GALATASARAY, BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE NİN BİR FUTBUCU MALİYETİ İLE SİVASSPOR TÜM TAKIMI KURULMUŞTUR.