E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSinan Ateş cinayeti soruşturmasında tutuklu sayısı yükseldi---

Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında tutuklu sayısı yükseldi

Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında tutuklu sayısı yükseldi
24 Ocak 2023 - 15:38 borsagundem.com

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş cinayetiyle ilgili soruşturma kapsamında 2 kişi daha tutuklandı. Soruşturmada tutuklu sayısı 15 oldu.

Ankara'da, eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayetine ilişkin soruşturma devam ediyor.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında şüpheliler A.A. ve Ç.Z.'nin de emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolü ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, savcılık sorgularından sonra tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. A.A. ve Ç.Z., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında tutuklu sayısı, 15 oldu.

OLAY GEÇMİŞİ

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesi Çukurambar semtindeki Kızılırmak Mahallesi'nde 30 Aralık'ta 2022'de, binadan çıktıkları sırada motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda Selman Bozkurt omzundan yaralanırken, Sinan Ateş ise hayatını kaybetti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada 13 şüpheli tutuklanırken, 4 şüpheli hakkında ise adli kontrol tedbiri uygulandı.

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Ateş'e silahlı saldırı

 

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş son yolculuğuna uğurlandı

 

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili 3 şüpheli "Tasarlayarak kasten öldürme" suçundan tutuklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)