E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSıcaklıklarda düşüş bekleniyor---

Sıcaklıklarda düşüş bekleniyor

Sıcaklıklarda düşüş bekleniyor
03 Aralık 2015 - 08:24 borsagundem.com

Hava sıcaklığının 3-7 derece azalması bekleniyor

Hava sıcaklığının Ülke genelinde 3 ila 7 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, güney ve batı bölgelerde mevsim normalleri civarında, kuzey, iç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre  yurt geneli parçalı ve çok bulutlu Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Anadolu'nun doğusu ile, Sakarya, Batman, Erzincan, çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 
Kıyılarda karla karışık yağmur ve kar, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde görülecek yağışların  Rize çevreleri, Artvin'in kıyı kesimleri ile Hakkari, Van, Bitlis Ağrı geneli, Şırnak, Siirt ve Muş'un doğu kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. 
Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Orta ve Doğu Karadeniz, Güney Ege kıyıları ile Akdeniz'de kuvvetli olarak (40-60 km/s) esmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)