E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporShakthar Donetsk, Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti---

Shakthar Donetsk, Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti

Shakthar Donetsk, Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti
26 Eylül 2023 - 19:50 borsagundem.com

Ukrayna ekibi Shakthar Donetsk, Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Brezilyalı Tete ve kulüp hakkında haksız fesih için FIFA'ya başvuruda bulundu.

Ukrayna ekibi Shakthar Donetsk, Galatasaray'ın (#GSRAY) yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Brezilyalı eski hücum oyuncusu Tete ve Galatasaray Kulübü hakkında haksız fesih için FIFA'ya başvuruda bulundu.

Sarı-kırmızılı kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2023-2024 birinci transfer ve tescil döneminde sözleşme imzalanan profesyonel futbolcumuz Mateus Cardoso Lemos Martins'in eski kulübü FC Shakthar Donetsk tarafından, Mateus Cardoso Lemos Martins ile olan oyuncu sözleşmesinin kendileri tarafından haklı nedenle feshedildiğinin tespiti ve Mateus Cardoso Lemos Martins'in, oyuncu sözleşmesinin haklı nedenle feshine sebep olduğu iddiasıyla, profesyonel futbolcumuz Mateus Cardoso Lemos Martins ve Şirketimiz aleyhine  FIFA nezdinde başvuruda bulunulmuştur. FIFA nezdinde yürütülecek olan yargılamaya ilişkin süreç şirketimiz tarafından titizlikle takip edilmektedir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,55
En Yüksek: 9,84
En Düşük: 9,47
Değişim 0,42 %
FK: 28,56
PD / DD: -5,46
İşlem Hacmi 756.830.903
Toplam Adet: 78.384.529
Ağırlıklı Ort.: 9,66
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)