E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞenol Güneş'ten Gomez ve derbi açıklaması---

Şenol Güneş'ten Gomez ve derbi açıklaması

Şenol Güneş'ten Gomez ve derbi açıklaması
23 Şubat 2016 - 01:30 borsagundem.com

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gençlerbirliği maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu

Şenol Güneş önemli bir galibiyet aldıklarını ve hak ettiklerini ''Sadece kendimizi eleştiriyoruz zaman zaman. Onun dışında bir sıkıntımız yok. Bugun mutluyuz. Güzel bir atmosfer oldu, kazandık. Mutluyuz. Hak ettiğimiz sonucu aldık'' sözleriyle dile getirdi.

"BİZİM HİÇBİR SORUNUMUZ YOK"

Tecrübeli teknik adam Mario Gomez'i neden oyundan aldığının sorulması üzerine de konuşurken, ''Teknik adamların bazı açıklamalarını ucu açık olduğu için cevap vermeyi doğru bulmuyorum. Bunun için cevap vermek istemiyorum. Biz ne söylersek söyleyelim, karşı tarafın ne anladığı önemli olan. Oyunun gidişi nedeniyle değişiklik olması gerekiyordu, kenara alındı. Bizim hiçbir oyuncuyla sorunumuz yok. Bunlar speküle ediliyor. Bazen en iyi oyuncuyu dışarıya alabiliriz. Sadece oyun gereği aldığımı söyleyebilirim'' dedi.

"FUTBOLUN NEREYE GİTTİĞİNİ GÖRÜYORUZ"

Fenerbahçe derbisi hakkında da konuşan Şenol Güneş, ''Lig bir maraton. Futbol olarak şu ana kadar iki iyi takımın önde olduğunu görüyoruz. Futbol kalitesi olarak, seyir zevki olarak daha önde olan takımlar olduğunu gösteriyor. Hak eden kazansın. Dün yaşanan olayları gördükten sonra futbolun nereye gittiğini görüyoruz. Söylediklerimizin başka boyuta gitmememesi için söylüyorum, iki iyi takımın mücadelesi olacak. Dolayısıyla güzel bir maç olmasını bekliyorum'' şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)