E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞehit polisin cenazesi Trabzon'a getirildi---

Şehit polisin cenazesi Trabzon'a getirildi

Şehit polisin cenazesi Trabzon'a getirildi
13 Eylül 2015 - 23:58 borsagundem.com

Şırnak'taki hain saldırıda şehit olan polis memuru Soner Yıldırım'ın cenazesi Trabzon'a getirildi. Cenazeyi havaalanında yüzlerce kişi karşıladı

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin düzenlediği hain saldırıda şehit olan polis memuru Soner Yıldırım'ın cenazesi memleketi Trabzon'a getirildi. Şehit Yıldırım'ın cenazesini ellerinde Türk bayraklarıyla havaalanında yüzlerce kişi karşıladı. Cenaze aracına alınan şehit Yıldırım'ın cenazesi daha sonra baba evine götürüldü.

Trabzon Havaalanı'nda şehit Soner Yıldırım'ın cezanesinin uçaktan indirilişi sırasında yakınları gözyaşlarına boğuldu. 

Burada yüzlerce kişi tekbirler getirdi, PKK terörüne lanet yağdırdı. Tonya ilçesinin İskenderli beldesine gönderilen Şehit Yıldırım'ın cenazesi yarın öğle namazından sonra törenle toprağa verilecek. 



"İSTİFA ET DEDİM ETMEDİ"

Şırnak'ta uygulama yapan polis ekibine teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit edilen polis memuru Soner Yıldırım'ın babası Mahmut Yıldırım, "İstifa et dedim, etmedi, 'düşmanlarla savaşacağım' diyordu" dedi.
     
Ambulans şoförü olarak Trabzon Tonya'da görev yapan baba Mahmut Yıldırım, acı haberi almasının ardından Soğuksu Mahallesi'ndeki evine geldi. Yakınları tarafından karşılanan ve sinir krizi geçiren Yıldırım'ı, arkadaşları ve polis memurları sakinleştirmeye çalıştı.

Allah'tan sabır dileyen baba Yıldırım, "İstifa et dedim, etmedi, 'düşmanlarla savaşacağım' diyordu. O kadar cesaretliydi ki bu işi veren Allah" diye konuştu. Şehit polis memurunun 76 yaşındaki dedesi Ali Yıldırım ise bu yaşta böyle bir acı yaşamayı aklından bile geçirmediğini söyledi.



ANNESİ ACI HABERİ HUZUREVİNDE ALDI


Yıldırım kardeşler, görevli polisler ve sağlık görevlileri, Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne giderek, burada hemşire olarak çalışan anne Havva Yıldırım’a oğlunun şehit olduğu haberini verdi. Acılı haberi alan anne, gözyaşlarına boğuldu. Huzurevi çalışanları da gözyaşlarını tutamadı.



Soner Yıldırım'ın polis arkadaşları birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü. 


Şehit polis memurunun dedesi Ali Yıldırım ise olayı haber almasının ardından yakınları tarafından sakinleştirildi.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • murat 14 Eylül 2015 09:53

    baba inşallah o kelimeyi kullanmamıştır kullandıysa babada vatan sevgisi yok ülkede durum kötü olursa kaç onu yapanlar ırak libya suriyede durum ortada kanımızın son damlasına kadar savaşırız bir canımız var onuda vatan için vermeye hazırız