E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSeçim sonrası nasıl bir yatırım stratejisi izlenmeli? İşte kazandıran borsa eğitimi---

Seçim sonrası nasıl bir yatırım stratejisi izlenmeli? İşte kazandıran borsa eğitimi

Seçim sonrası nasıl bir yatırım stratejisi izlenmeli? İşte kazandıran borsa eğitimi
25 Nisan 2023 - 07:42 borsagundem.com

Finansal okuryazarlıkta rakipsiz bir atak. “Borsa Kampı” bilinçli yatırımcı olmak isteyen borsa sevdalılarını bekliyor. 19-21 Mayıs’ta, Ege’nin ‘Şirince’sinde ‘kamp ateşi’ etrafındaki eğitimin hocaları, iki dev stratejist Dr. Gökhan Ugan ve Serdar Uluca.

BORSAGUNDEM.COM

Hasret bitiyor, uzun bir süre ara verilen borsa eğitimi muhteşem bir geri dönüş yapıyor. Sermaye Piyasalarının iki ünlü ve usta ismi, strateji dahileri Dr. Gökhan Ugan ve Serdar Uluca liderliğinde, İnforce Finansal Çözümler, Eğtim ve Danışmanlık organizasyonunda düzenlenecek etkinlikte, İzmir’in Selçuk ilçesine bağlı, tarih ve doğa yuvası Şirince Köyü 19-21 Mayıs tarihlerinde bilinçli yatırımcı olma hedefindeki adayları ağırlayacak. Türkiye’nin geleceğine imzasını atacak borsa sevdalıları, 3 gün sürecek etkinlikte “Borsa Kampı”nda buluşacak.

RUHUYLA, ÖĞRETİSİYLE EMSALSİZ BİR EĞİTİM

Ruhuyla, öğretisiyle sektöre imzasını atacak bir programla, imrenilecek, çok konuşulacak bir mekanda, medrese mimarisinin yaratmış olduğu inziva atmosferinin ortasında; yatırımın önemini, borsa düşerken para kazanmanın yollarını, ‘seçim sonrası nasıl bir yatırım stratejisi izlenmeli’nin  formülünü, piyasalardaki kısa, orta ve uzun vadeli beklentileri öğrenirken eğitimin keyfini çıkaracaksınız. Kendinizi zeytin ağacı ormanı, mandalina denizinde bulurken, eski Rum evlerinin arasında üzümlerin nefis kokuları eşliğinde dolaşacaksınız.

KAMP ATEŞİ ETRAFINDA BORSA SÖYLEŞİLERİ

Borsa Kampı’nda borsanın bilinmeyen yönlerini keşfedenler, akşamları yıldızlar altında kamp ateşi etrafında borsa söyleşileriyle eşsiz bir deneyime tanıklık edecek. İsteyen doğa yürüyüşüne, isteyen Şirince turuna çıkabilecek. Borsayı gerçek ustalardan, tüm stratejik detaylarıyla dinlemek, anlamak, tuzaklara karşı hazırlıklı olmak isteyen katılımcılar arzu ederlerse Borsa Kampı’na aileleri ile birlikte gelebilecek. Bu zevkli eğitimin tadını eşiyle, çocuklarıyla birlikte çıkarabilecek. Manastır mimarisine sahip bir binada, doğa içinde tam pansiyon konaklamalı, gıpta edilecek kalitedeki etkinliğin adresi ise STOA Beden Sanatları ve Araştırma Merkezi.

ÖĞRETİLER DR. GÖKHAN UGAN VE SERDAR ULUCA’DAN

19 Mayıs – 21 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek “Borsa Kampı”nda, mali tablo okumadan izahname analizine, teknik analizden risk yönetimine, alım-satım stratejilerinden indikatörlere dev bir eğitim programı, aynı zamanda Gündem Medya Grubu Yazı Ailesi üyesi olan Dr. Gökhan Ugan ve Serdar Uluca tarafından katılımcılara aktarılacak.

EĞİTİM, MEKAN VE ÜCRET DETAYLARI

Borsa Kampı’yla ilgili eğitimden ücrete, etkinlik mekanından konaklamaya yönelik tüm detayları öğrenmek ve katılım başvurusu yapmak için https://inforceed.com/tr/Egitim/188-sirince-borsa-kampi linkini tıklayınız.

Bu eşsiz deneyimi yaşamak için sınırlı kontenjan dolmadan kaydınızı hemen yaptırın.  Bu eğitim kaçmaz!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali13 Mayıs 2023 00:20

    Yatırımcıya yukardan mal verildi...şimdi artık en azından 6 ay yılan formasyonu alçak sürünülecek....Sürün....vatan millet Borsada sürünme pozisyonda

  • Suat09 Mayıs 2023 16:27

    Borsanın içine ettiler, %70 zarar.Adiler.

  • Mucise Reis : )09 Mayıs 2023 09:29

    Ben yükselişlede değil, düşüşlerde al-sat ile para kazanabiliyorum. en iyi paralrıda böyle çalkantılarda elde debiliyorum. yani borsa yükseldi kazanıyoruz. borsa düştü kaybediyoruz gibi olaylar saçma gelıyor.  danışman arıyorsun x hisse al tut. düşsede çıksada tut :D ee altın mı bu ? hisse pıyasası o bakımdan daha eğitimli insanlar yetşmeli. aracı kurumlar 10 kağıt önerip tutmaktan oteye gıdemıyor. grafik görmeyen, okuyamayan, finansaldan haberi olmayan kişiler sadece al tut. altın gibi aldım tuttum yapıyor :D garip ülkemizde zkuşağı biraz daha kriptolardan eğitimli. ama sordan yaa krıptocular eğitimsiz diyorlar... haber takıp edıyor, grafik açıyor izlıyor mum grafıklerı vb. ama krıptotada danışmanlık yok. giren kişi soylemlerle sadece düşüş ve çıkış rakamındakı kırmızı yeşıle gore saöma sapan satıp alıp batırıyor kendırını. eğitim o yuzden şart.

  • Okuyucu 08 Mayıs 2023 20:24

    Bera batırdın beni