E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaŞampiyon Borsa İstanbul---

Şampiyon Borsa İstanbul

Şampiyon Borsa İstanbul
18 Eylül 2013 - 17:05 borsagundem.com

Borsa İstanbul, 20. Orta ve Doğu Avrupa borsaları spor turnuvası'nda tenis, masa tenisi ve yüzme branşlarında üç birincilik kazandı

Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, Orta ve Doğu Avrupa’daki sermaye piyasası kuruluşlarının çalışanları arasındaki ilişkilerin güçlenmesi amacıyla her yıl düzenlenen turnuvanın 20’ncisi Saraybosna Borsası’nın ev sahipliğinde düzenlendi. 13 - 15 Eylül 2013 tarihleri arasında düzenlenen turnuvada Borsa İstanbul çalışanları 3 branşta birincilik kazandı.
Turnuvaya, Borsa İstanbul’un yanı sıra Slovenya, Viyana, Yunanistan, Macaristan, Polonya, Bosna Hersek (Saraybosna), Bosna Hersek (Banya Luka) ve Karadağ borsaları katıldı.
Borsa İstanbul,  tenis, masa tenisi ve yüzmede birincilik, koşu ve voleybolda ikincilik, bayanlar bowling, bayanlar masa tenisi, bayanlar koşu ve futbolda üçüncülük kazanarak önemli bir başarı gösterdi ve dokuz madalya ile İstanbul’a döndü.
Turnuvayı değerlendiren Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. M. İbrahim Turhan, “Turnuvanın, Borsa İstanbul olarak yüzde 5 iştirak payına sahip olduğumuz Saraybosna Borsası tarafından Bosna-Hersek’te düzenlenmesinden büyük mutluluk duyduk. Bu turnuva ile bölge borsaları çalışanları arasındaki ilişkiler daha da pekişti” ifadelerini kullandı. İlki Budapeşte Borsası’nın ev sahipliğinde 1994 yılında gerçekleştirilen Orta ve Doğu Avrupa Borsaları Spor Turnuvası, her yıl farklı bir borsanın ev sahipliğinde yapılıyor.  Geçen yıl Türkiye’nin ev sahipliğini üstlendiği turnuva Antalya’da gerçekleştirilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)