E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSadio Mane, Ronaldo'yla takım arkadaşı oluyor---

Sadio Mane, Ronaldo'yla takım arkadaşı oluyor

Sadio Mane, Ronaldo'yla takım arkadaşı oluyor
02 Ağustos 2023 - 03:36 borsagundem.com

31 yaşındaki tecrübeli golcü, 30 milyon bonservis karşılığında Suudi Arabistan Birinci Futbol Ligi takımlarından Al Nassr'a transfer oldu.

Suudi Arabistan Birinci Futbol Ligi takımlarından Al Nassr, Almanya ekibi Bayern Münih'ten Senegalli forvet Sadio Mane'yi kadrosuna kattı.

Al Nassr Kulübü, 31 yaşındaki Mane'nin transferini Twitter'dan yaptığı paylaşımla duyurdu.

40 MİLYON EURO

Uluslararası basında transferin 30 milyon euro bonservis bedeliyle gerçekleştiği ve Mane'nin yıllık 40 milyon euro maaş kazanacağı öne sürüldü.

Metz, Salzburg, Southampton ve Liverpool'da oynayan Mane, geçen yıl 32 milyon euro karşılığında Bayern Münih'e transfer oldu. Münih ekibinde 38 maça çıkan Senegalli milli futbolcu, 12 gol ve 6 asistlik katkı sağladı.

Futbola büyük yatırım yapılan ve birçok yıldız ismin transfer edildiği Suudi Arabistan'da iddialı bir takım kuran Al Nassr, kadrosunda Cristiano Ronaldo, Marcelo Brozovic, Alex Telles, Seko Fofana, David Ospina ve Anderson Talisca'yı da bulunduruyor.

Galatasaray'dan sürpriz Sergio Ramos hamlesi

 

UEFA Galatasaray'ı incelemeye aldı

 

Ronaldo'nun Türkiye sözleri tartışma yarattı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)