E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'da okul yaz tatilinin uzatılması gündemde---

Rusya'da okul yaz tatilinin uzatılması gündemde

Rusya'da okul yaz tatilinin uzatılması gündemde
31 Ağustos 2019 - 10:45 borsagundem.com

Rusya'da okul yaz tatilinin ekim ayına kadar uzatılması, parlamentonun alt kanadı Duma'nın gündeminde

Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma'da, gençlerin Eylül ayında da çalışabilmesi ya da tatil yapabilmesi için okulların Ekim ayında açılmasını teklif edildi. Milletvekili Vasili Vlasov, ülkenin Uzak Doğusu'nda pilot bir çalışma başlatılması teklifiyle Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova'ya başvurdu.

RIA ajansına konuşan Vlasov, ülke içinde çok yeri gezdiğini ve gezilerinde öğrencilerden ve öğretmenlerden sık sık bu yönde bir talep aldığını söyledi. Rusya'da okullar her yıl 1 Eylül günü açılıyor.

Vasili Vlasov ayrıca, öğrencilerinin sınavlarının temmuz başına doğru ancak sona erdiğini ve bu nedenle öğretmenlerin ve gençlerin yeterince tatil yapamadığını dile getirdi.

Yaz tatilinin bir ay daha uzamasının çalışan öğrencilere bir ay fazladan kazanç elde etme ve tecrübe kazanma imkanı sağlayacağını belirten milletvekili, iş hayatına yeni atılan gençlerin önüne en sık çıkan problemlerden birinin tecrübesizlik olduğuna dikkat çekti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Burak01 Eylül 2019 09:43

    Adamlar zengin oldu dünyaya doğalgaz kömür petrol satıyorlar , silahlar füzeler s-400 ler 500 ler uçaklar satıyorlar.Zengin ülkenin hali başka vatandaşının mutluluğunu düşünüyor.Fakir ülkeler talime devam çalış babam çalış.Norweç te haftalık çalışma gününü 4 e çekmeyi düşünüyor.100 yıl sonra çalışma ortadan kalkacak , her iş internet ortamında olacak , işe gitmek yok herkesin evi home-office e dönüşecek.Şu anda bile artık bankaya gitmiyoruz , tüm bankacılık işlemlerini evden yapabiliyoruz.otomatik çay kahve makinaları bunlar basit örnekler.Şehirler arası otobüsler bile bilgisayar robotlu olacak sıfır kaza riskiyle kendileri gelip gidecek.sadece 1 kişi güvenlik olacak diğerleri yolcu.1000 yıl sonra uçan arabalar tamamen robotik yaşam.

  • biracı31 Ağustos 2019 16:21

    böyle bir şey olursa  türkiye için iyi olur turizim sezonu uzamış olur