E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiRusya, pirinç ihracatını yasaklamaya hazırlanıyor---

Rusya, pirinç ihracatını yasaklamaya hazırlanıyor

Rusya, pirinç ihracatını yasaklamaya hazırlanıyor
27 Mayıs 2022 - 17:52 borsagundem.com

Rusya'da Tarım Bakanlığı, 1 Temmuz’dan itibaren pirinç ihracatını geçici olarak yasaklamayı değerlendiriyor.

Rusya Tarım Bakanlığının hükümete sunduğu taslağa göre, pirinç ihracatının 1 Temmuz’dan itibaren 31 Aralık’a kadar durdurulması teklif edildi.

Rus hükümeti, iç piyasada istikrarı korumak daha önce de ayçiçeği yağı ihracatına kota getirmiş, beyaz şeker ve şeker kamışı ihracatını, Avrasya Ekonomik Birliği'ne ise tahıl ihracatını geçici olarak yasaklama kararı almıştı.

Rusya Maliye Bakanı: Dış borçlarımızı ruble olarak ödeyeceğiz

 

Macaristan, 'Rusya'ya petrol yaptırımı' teklifini veto edecek

 

Rusya'dan savaş uyarısı: NATO sınırlarımıza dayandı!

 

Rusya’da ihracatçılara yönelik döviz satma zorunluluğu hafifletildi

 

Almanya'nın Rusya'ya ihracatında düşüş

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz28 Mayıs 2022 12:29

    Pirin yok, buğday yok, ayçiçeği yok, mısır yok oturunda şükredin. Yol yaptık ve köprü yaptık size daha ne istiyorsunuz. Tarım alanlarını, orman alanlarını ve zeytinlikleride imara açtık. Daha ne yapalım. Nasıl ama baran gibi yazdım. Zor oldu ama.

  • Azmi28 Mayıs 2022 21:53

    Yan gelip yatıp huysuz kocakarılar gibi dırlanacağına ek biç çalış çabala. Elinde telefon aleme laf yetiştirmeyi iş bellemişsin.

  • Seçmen28 Mayıs 2022 00:29

    Kiralar ev fiyatları uçuk yakıta her gün zam, dolar euro almış başını gidiyor, çarşı pazar yangın yeri, menemen lüks yemek oldu, taksiciler artık yerli müşteri almıyor, inanmıyorsanız taksim e gidin. Sonra da çıkıp korsan taksiye hayır diyor dangalaklar. Fiyatların ikiye üçe katlandığı bir ülkede Nas diyerek mb yi baskı altında tutmanın nasıl bir ilmi tarafı olur, diyanetten mi alıyorsunuz ekonomi ilminizi? Hani uçuracaktın ülkeyi? doları uçurdun ev araba kira fiyatlarını uçurdun, kandırdın bizi bu iyiliüini unutmayacağız.

  • deniz27 Mayıs 2022 23:47

    tamam bu haberi duydu ya bizim millet yarın talan ederler marketleri bütün pirinçleri ondan sonrada ya niye pahalılandı demeye başlarlar mal gibi

  • He he he27 Mayıs 2022 20:53

    Köprü yol park bahçe zam eflasyon faizde birinci zengin halinden memnun Afrika bile bizim kadar faiz yok eflasyon dünya birincisi ekonomi uçuyor gözlerden ışık çakan bakanda var merkezi banksi eksi 60 milyar ne anlatıyor