E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiRoketsan'dan Rusya'ya misilleme animasyonu---

Roketsan'dan Rusya'ya misilleme animasyonu

Roketsan'dan Rusya'ya misilleme animasyonu
23 Nisan 2021 - 18:53 borsagundem.com

Roketsan, geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve 'Lantset' adlı kamikaze drone'unun Türk SİHA'larını hedef aldığı görüntülerin ardından misilleme animasyonu yayınladı

Roketsan'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, geliştirilen akıllı mühimmat MAM-T'nin Rus yapımı Hava Savunma Sistemi Pantsir'i vurduğu animasyon yer aldı.

Rusya’nın devlet televizyonu Rossiya 1, geçtiğimiz günlerde, 'Lantset' adlı kamikaze drone'unun tanıtım haberinde, hedef olarak Türk SİHA'larını hedef göstermişti.

Rossiya 1'in Ukrayna-Rusya gerilimini anlatan "Rus Lantset kalkış yaparken Bayraktar TB2'lerin şansı yok" başlıklı haberde, Türkiye’nin Ukrayna’ya SİHA sattığı kaydedilmişti.

Suriye, Libya ve son olarak da Dağlık Karabağ'daki operasyonlarda Rus yapımı askeri unsurları yerle bir eden Türk SİHA'larına yapılan göndermeye yanıt gecikmedi.

ROKETSAN'DAN RUSYA'YA GÖNDERME

Söz konusu gelişmelerin ardından Roketsan'ın Twitter hesabından, yerli ve milli imkanlarla geliştirilen akıllı mühimmat MAM-T ile Rus yapımı Hava Savunma Sistemi Pantsir'i vurduğu animasyonu paylaşıldı.

Rusya'yı rahatsız etti! Türk SİHA krizi

 

Türk SİHA'ları için tarihi gün

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türk Milleti Zekidir11 Ağustos 2021 22:46

    Dikkat rumuzlu arkadaş çok haklı... biz şu anda boy ölçülmemeliyiz.. karşı tarafın yeni silahlara karşı silahlar geliştirmesini öne çekmemeliyiz... daha çok mühimmat silah vs geliştirme olanağı için bu işler Gizli yapılmalı... yoksa engeller çıkarmaya çalışırlar vs

  • Dikkat24 Nisan 2021 13:47

    Nük ve uzay teknolojisi ortak işbirliği işleri başta olmak üzere Suriye ak kara deniz vb Rusya şu anda ara bozulacak en son ülke ayrıca her türlü askeri sanayi çalışmaları satışları vb kimseyi kızdırma dan gözüne sokmadan düşman etmeden devlet politikası yapılıp çin gibi gizli yürütülmeli

  • Sedat23 Nisan 2021 23:40

    Neyin yarışı bu Rusların kurtuluş savaşı ve sonrası diğerlerinden çok daha fazla yanımızda olduğunu unutmayın Siyonistlerin gazına gelip gene arayı bozmayın Abd gibi karatersiz bir siyaseti yoktur Rusların. Doğruları daha fazladır

  • Ali23 Nisan 2021 21:39

    Turizm bu sene de sıkıntıya girmese iyi olur.