E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarRobinhood, Ziglu'yu satın alıyor---

Robinhood, Ziglu'yu satın alıyor

Robinhood, Ziglu'yu satın alıyor
20 Nisan 2022 - 11:01 borsagundem.com

ABD dışında agresif büyüme stratejisinin ilk adımı Londra’da atıldı. Komisyonsuz borsa platformu olarak bilinen Robinhood, Londra merkezli kripto şirketi Ziglu'yu satın aldı.

BORSAGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ

Robinhood, Londra merkezli kripto şirketi Ziglu'yu satın alarak büyüme stratejisini Avrupa’ya taşıdı. Anlaşmanın mali şartları açıklanmadı.

Komisyonsuz borsa işlemleri uygulaması olarak ünlenen v e ismi sık sık hisse senetleri ve kripto paralardaki manipülasyonlarla anılan Robinhood satan amlarak büyümeye başladı.
Şirket yetkilileri bu yılın başlarında platformu dünyanın dört bir yanındaki müşterilere açmak için agresif yatırım ve satın almaların yapılacağını açıklamıştı.

Bu kapsamda ilk satın alama Londra’da gerçekleştirildi. Eski Starling Bank kurucu ortağı ve CTO Mark Hipperson tarafından kurulan FCA onaylı Ziglu, birçok kripti paranın alım satmana ve 'Boost' ürünleriyle getiri elde etmesine olan tanıyor. Ayrıca Ziglu, banka kartı kullanarak ödeme yapmasına imkan tanıyan ayrıcalıklı kripto para borsalarından biri olarak biliniyor.

Robinhood yetkilileri satın almadan onra yaptıkları açıklamada, yakın vadede Ziglu müşterileri için hiçbir şeyin değişmeyeceğini belirtti. Ancak İngiltere ekibini "Robinhood'a daha fazla entegre edilmesi ve Robinhood markasını denizaşırı ülkelere taşıyacak ve operasyonları İngiltere'nin ötesinde Avrupa'ya genişletmek için çalışmalar yapılacağı ifade ediliyor.

Robinhood Markets CEO'su Vlad Tenev şöyle diyor: "Ziglu ekibiyle birlikte, İngiltere ve Avrupa'daki müşteriler için yenilik yapmanın ve engelleri aşmanın yeni yollarını keşfederek her iki şirketin en iyi önlerini ön plana çıkarmak için çalışacağız."

Robinhood üçüncü çeyrekte beklentileri yakalayamadı

 

Dogecoin, Robinhood'un bilançosunda büyük paya sahip

 

Robinhood hisseleri ilk işlem gününde çöktü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)20 Nisan 2022 12:16

    biz dede yatırımcı BES ile enflasyona karşı kendini koruyor :D ya modernize olmalısınız. al al al milletten 1 altın kadar koruma sağlayama dünya vergi algı masraf.. ya geçin bu işleri. Modernize olmanız lazım. gelişmler değişimler. körcahil bırakılan insanlar kriptolar sayesinde finansal okuryazar olmaya başladı. gelecek nesil eski dinazor borsacılardan daha başarılı olacak. genç yaşta insanların kriptolarda 500 tl 1000 tl gibi paralarını idare etmek için araştırmacı olması, okuması, global ekonomıye baklası kendimi hatırlattı :D ilk maaşım ile bende küçük paralarımı katlamaya çalışmıştım hep kaybettım, kazandım ama mantık ve alt yapı oldu. okul oldu forumlar internet vb. vb. yoksa kurumların bişe kattıgı yok şahsen bana :D ... yanı bu işler gelişmeli ülkemizdede olmalı. bankalar neden mobil işlemlerinde bu alanlarda satın aldıgı bir firma ile globale ucuz yollu açılmıyor? Hep türk yatırımcılarlamı işlem yapacak? BANKA MÜDÜRLERİ DİNAZOR MU oldu ?