E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRize-Artvin Havalimanı'nda Mimar Sinan sırrı---

Rize-Artvin Havalimanı'nda Mimar Sinan sırrı

Rize-Artvin Havalimanı'nda Mimar Sinan sırrı
14 Mayıs 2022 - 17:19 borsagundem.com

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca Türkiye'nin yüz ölçümünü de değiştiren 3 milyon metrekarelik alanda Mimar Sinan’ın 1558'de Süleymaniye Camisi'ndeki 'ön yükleme' tekniği kullanılarak yapılan Rize-Artvin Havalimanı açıldı.

Türkiye'nin denize dolgu 2'nci, dünyanın ise 5'inci havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı'nın 5 yıl süren yapım aşamaları kara, hava, deniz ve su altındaki en özel görüntüleri derlendi, inşaat tekniklerinin detaylarına ulaşıldı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran15 Mayıs 2022 18:23

    Sansaryan  kavga etmeye gelecekmiş!   Allah ın bunağı bir karar ve kavga mı edeceksin barışacak mısın?  Aslında hiç biri!  Her zaman olduğu gibi  ...p batıracaksın!  Asıl niyetin ve uzmanlık alanın bu!  

  • Ali Taş15 Mayıs 2022 13:04

    Her yapılan bir destan Ak parti öyle birTürkiye inşa ettiki artık düşman titriyor İnşallah ekonomide düzelecek

  • Murat14 Mayıs 2022 17:48

    Ekrem sonraki Karadeniz turuna burdan gidersin....tabi o zamana kadar Muharrem İnce gibi partiden def etmezlerse.... otobüslerle aran iyi değil zaten...

  • Mucise Reis ;)15 Mayıs 2022 12:32

    Neden olmasın, Gazeteciler ile uçakta resim çektirir. Otobüs olunca çok gazeteci alamıyor belli ki :D  otobüs gazeteciler ile resim çekilince 1 hafta tartışıldı, uçak olsa tartışmazdı hem :D