E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemReza Zarrab hakkında yakalama kararı---

Reza Zarrab hakkında yakalama kararı

Reza Zarrab hakkında yakalama kararı
05 Kasım 2018 - 10:09 borsagundem.com

Beykoz Kanlıca’daki yalıda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yaptığı iddiasıyla hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Reza Zarrab hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Beykoz Kanlıca'daki yalılarında, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla Reza Zarrab'ın 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.

HALA TUTUKLU MU?

Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya taraflar katılmadı. Sanık Reza Zarrab'ın istinabe yoluyla ifadesinin alınabilmesi için ABD'de tutuklu bulunduğu cezaevine yazı yazıldığını, celse arasında tahliye edildiğine ilişkin haberler çıktığını tutanağa geçiren mahkeme hakimi, Zarrab'ın hala tutuklu olup olmadığının Adalet Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve Newyork Başkonsolosluğu'na sorulmasına karar verdi.  

GELME İHTİMALİNE KARŞI YAKALAMA KARARI

Mahkeme, Türkiye'ye giriş yapabileceği ihtimali karşı savunmasının alınması için Reza Zarrab hakkında yakalama kararı çıkardı.(Habertürk)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YORUM05 Kasım 2018 15:52

    tam bir komedi, adamı burdayken yere göğe sığdıramıyordunuz, hayırseverlikten (rüşvet  vermekten) zamanın bakanları tarafından madalya takılıyordu.. şimdi bu ne? Göstermelik kararla kendinizi mi temize çıkarıyorsunuz? ne adalet be, dünyaya örnek oluyorsunuz... alkış!

  • Akpci05 Kasım 2018 11:52

    Adam hayırsever işadamı, herkesi uçağıyla umreye götürüyordu. Niye hapse atiyorsunuz ey AKP?

  • Ali Öner05 Kasım 2018 11:41

    Ya adam zaten burada hapse girmişti. Yandaşlar Reza'dan adıkları rüşveti Reza açıklar diye korkularından dışarı çıkardılar. Şimdi de tekrar hapse atmak istiyorlar. Tam bir komedi..

  • : )05 Kasım 2018 11:17

    itirafcı olsa  abd de başka kimlikle yaşar o yuzden ABD cevap vermez bence. yada x hapishanede suçlu der guvenlık gerekçesi ile net bilgi vermiyoruz ABd yargısında süren işlemler var der cevaplar kapatır yazılı talebi abd bence...

  • Türk adaleti 🤣05 Kasım 2018 10:59

    Komedi gibi adamın nerede olduğu belli değil,🤣🤣

  • okn05 Kasım 2018 10:21

    Insallah yakalanir