E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriRekabet'ten Şahenk'e izin!---

Rekabet'ten Şahenk'e izin!

Rekabet'ten Şahenk'e izin!
03 Temmuz 2014 - 16:31 borsagundem.com

Rekabet Kurumu, Günaydın Et'in %70 hissesinin, Nahita Restoran tarafından devralınmasına izin verdi

Günaydın Et'in %70 oranında hissenin, Nahita Restoran İşletmeciliği ve Yatırım A.Ş. tarafından devralınmasına izin verdi.

Rekabet Kurumu, Günaydın Et Şarküteri Ürünleri Gıda San. ve Tic. A.Ş., Günaydın Et Sanayi ve Ticaret A.Ş., Günaydın İstanbul Merkez Gıda Ticaret A.Ş., Kadıköy Tepe Restoran Gıda Turizm Ticaret A.Ş., Çankaya Grup Lokantacılık Gıda Turizm Ticaret A.Ş., Arjantin Et Ürünleri Gıda Lokantacılık Turizm Ticaret A.Ş., Çukurambar Lokantacılık Gıda Turizm Ticaret A.Ş., Oran Gurme Et Lokantacılık Gıda Turz. Tic. A.Ş., Günaydın İdealtepe Gurme Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., Tiendes Turizm İşletmeleri A.Ş  Günaydın Et Şarküteri Ürünleri Gıda San. ve Tic. A.Ş., Günaydın Et Sanayi ve Ticaret A.Ş., Günaydın İstanbul Merkez Gıda Ticaret A.Ş., Tiendes Turizm İşletmeleri A.Ş., ve Günaydın İdealtepe Gurme Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’deki gerçek kişi hissedarlara ait %70 oranında hissenin, Nahita Restoran İşletmeciliği ve Yatırım A.Ş. tarafından devralınması ve adı geçen şirketler üzerinde ortak kontrol tesis edilmesi işlemine izin verdi.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)