E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriReeder Teknoloji, üretim ve AR-GE için yeni yatırıma gitti---

Reeder Teknoloji, üretim ve AR-GE için yeni yatırıma gitti

Reeder Teknoloji, üretim ve AR-GE için yeni yatırıma gitti
12 Ekim 2023 - 16:31 borsagundem.com

Reeder, mobil cihazların kalitesini ve kârlılığını artırmak için 1,4 milyon dolarlık makine ve cihaz alımı gerçekleştirdi. Yatırımların kurulumu ve testi devam ediyor.

BORSAGUNDEM.COM

Reeder Teknoloji (#REEDR), güncel üretim teknolojisini geliştirmeye, üretilen mobil cihazların kalitesini artırmaya ve teknik servis maliyetlerini azaltarak kârlılığını artırmaya yönelik toplam değeri 1.431.350 dolar tutarında makine ve cihaz yatırımı yaptığını duyurdu.

Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlanan açıklamasına göre, söz konusu makine ve cihaz yatırımlarının satın alma işlemleri tamamlanmış olup Samsun ili 19 Mayıs ilçesi Ballıca Kampüsü’ndeki üretim tesislerinde ve Samsun ili Atakum ilçesi İncesu Mahallesi’ndeki Ar­Ge merkezinde kurulumlarına ve test çalışmalarına başlanmıştır.

Açıklamada, işlem bedelinin şirketin kamuya açıklanan son yıllık finansal tablolara göre oluşan hasılat tutarına oranının % 4,31 olduğu, alım bedelinin şirketin kamuya açıklanan son finansal tablosundaki maddi duran varlıkların net değerine oranının ise % 13,55 olduğu belirtildi.

Şirket, yaptığı yeni yatırımlarla üretim kapasitesini ve Araştırma ve Geliştirme (AR-GE) faaliyetlerini artırarak sektördeki konumunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Reeder'dan gençler için ekonomik ve üst segment çözümler

 

Reeder yerli telefon üretimine başladı!

 

Reeder Teknoloji’nin halka arzında 4.2 milyon yatırımcı ile yeni bir rekor kırıldı

 

Borsa İstanbul’da gong Reeder için çaldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 43,96
En Yüksek: 45,60
En Düşük: 43,70
Değişim -0,54 %
FK: 0,00
PD / DD: 0,00
İşlem Hacmi 867.598.489
Toplam Adet: 19.588.311
Ağırlıklı Ort.: 44,31
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)