E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriReddit'in halka arzına 5 kat talep geldi---

Reddit'in halka arzına 5 kat talep geldi

Reddit'in halka arzına 5 kat talep geldi
18 Mart 2024 - 07:53 borsagundem.com

Reddit'in halka arzına neredeyse 5 kat talep geldi. Reddit, halka arzı şu anda 748 milyon dolara kadar çıkmayı hedefliyor.

Reddit'in halka arzına dört ila beş kat fazla talep geldi. Reuters'in konuyla ilgili bilgi sahibi kişilere dayandırdığı haberine göre, fazla talep borsaya ilk girişte güçlü bir performansı garanti etmese de, şirketin çarşamba günü New York'ta halka arzı fiyatlandırdığında en azından hedeflediği hisse başına 31 ila 34 dolar aralığına ulaşmaya hazır olduğu anlamına geldiğini söyledi.

Kaynaklar halka arzın pazarlamasının devam ettiğini söyledi.

Reddit, halka arzı şu anda 748 milyon dolara kadar çıkmayı hedefliyor.

Kullanıcılarının çoğunun sadakatine rağmen Reddit, 2005'teki lansmanından bu yana her yıl para kaybetti ve Meta Platforms'un Facebook'u ve şimdi X olarak bilinen Twitter gibi çağdaşlarının ticari başarısının gerisinde kaldı.

Birçok Reddit kullanıcısının niş konulara odaklanması ve platformun içerik denetimine yönelik biraz gevşek yaklaşımı, bazı reklamverenler için bir sorun teşkil etmektedir. Reddit, forumlarında yayınlanan içeriği denetlemek için kullanıcı tabanından gönüllülere güveniyor.

Moderatörler, Reddit'in verilerine erişim için üçüncü taraf uygulama geliştiricilerinden ücret alma kararını protesto etmek için birkaç kişinin istifa ettiği 2023'te olduğu gibi, istedikleri zaman görevlerinden çekilmeye karar verebilirler.

Halka arzda 165 kat fazla talep

 

Senenin en yüksek halka arz planının perde arkasında ne var?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)