E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin: Ukrayna'da her şey planlar dahilinde ilerliyor---

Putin: Ukrayna'da her şey planlar dahilinde ilerliyor

Putin: Ukrayna'da her şey planlar dahilinde ilerliyor
05 Mart 2022 - 16:42 borsagundem.com

Rus havayolu şirketlerinin kadın çalışanları ile buluşan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yeni açıklamalarda bulundu. Putin, Ukrayna'da her şeyin planlandığını ve Rus ordusunun hedeflerini gerçekleştireceğini söyledi.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin onuncu gününde, Vladimir Putin yeni bir açıklama yaptı. Putin, Ukrayna’da her şeyin planlandığını ve Rus ordusunun özel askeri operasyonun bir parçası olarak hedeflerini gerçekleştireceğini söyledi.

Sözcü'nün haberine göre, Rus havayolu şirketlerinin kadın çalışanları ile buluşan Putin, Ukrayna'daki özel operasyonun amaçları ile ilgili soruları yanıtladı.

Putin, “Bunu daha operasyonun başında söylemiştim ve bu karar alınmadan önce de söylemiştim. Şüphesiz zor bir karardı” diye konuştu.

Putin, Batı’nın Rusya’ya yönelik yaptırımlarını “savaş ilanına” benzeten Putin, Rusya’nın Ukrayna’yı işgalini savundu ve Moskova’nın Ukrayna’nın doğusundaki Rusça konuşanları ve kendi çıkarlarını savunması gerektiğini söyledi.

Kremlin lideri, Rusya’nın Ukrayna’nın “askerden arındırılmasını” ve Ukrayna’nın tarafsız bir statüye sahip olmasını istediğini söyledi.

Trump, Putin'e 'Moskova'yı vururuz' dedim

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Putin ile görüşecek

 

Putin, kabineden bile gizlemiş

 

Putin'den iki yeni kararname: Cezai sorumluluk getirildi

 

Putin'den komşu ülkelere çağrı

 

Macron: Putin, saldırıları durdurmayı reddetti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azılı solcu06 Mart 2022 15:30

    zelenski ukraynanın anahtarını ya putine verecek ya da putinden aman dileyip teslim olucak.kahrolsun naziler.zaferimiz tum solculara kutlu olsun.

  • Hehe06 Mart 2022 08:28

    Ya bu dunya ne cektiyse bunaklardan cekti simdide ruslara bir bunak dustu

  • asena05 Mart 2022 20:33

    allah belanı versin katil putin

  • Yorum05 Mart 2022 18:39

    Putin Polonya çekya Slovakya Avusturya Slovenya buraları alır hiç bir Avrupa devleti veya abd de buna hayır diyemez göreceksiniz ve nufusu un %50 sini buralara yerleştirir

  • Yorum05 Mart 2022 18:29

    Putin tüm AB ye abd ye yaptırımlarınız savaş sebebidir dedi bunun anlamı euro usd aut olabilir dikkat edin TL in şu an AB ile Rusyanın savaşı an meselesi tüm Avrupa tehlikeli uzak durun tarafsız kalan ülke para birimleri in olacak

  • Yorum06 Mart 2022 04:06

    Şimdi burada insanlar atıp tutuyor elli tane ukraynalıyı çevirip sorsaydınız bu savaştan önce hatta 2014 ten önce şu putin nasıl bir adam diye size bir güzel anlatırdı ballandıra ballandıra şimdi bu anlattıkları putin unutmuşlar o da batı AB bunlara bir iki havuç vermiş bir iki söz vermiş miş ona göre unutmuşlar putini putin hatırlattı kendini avrupaya şimdi olan ukrayna halkına oluyor yazık üç beş kendini bilmez yüzünden

  • Yorum06 Mart 2022 03:55

    Hatırlarsanız kimse bu savaş çıkmaz da demişti ne oldu ayrıca girse bile donbas ta durur demişti şimdi kiev de 64 km lik kuyruk var odesayı vurdu nükleer tesisi siz vuramazsınız ama ben gerekirse vururuma getirdi benim güvenliğim söz konusu olursa alayını yakarım kralını tanımam demeye getirdi şu an Avrupa tir tir titriyor AB borsalarının halini gördünüz artık kimse putinin önünde duramaz gerekirse bir iki ayar daha verir avrupaya şimdi adam haklı mı haklı niye mi natoyu bana doğru genişletmeyeceğinize söz vermiştiniz ama sözünüzde durmadınız şunu yapın dedim yapmadınız bunu yapın dedim yapmadınız kibir paçalarınıza kadar inmişti yani ayıya demişler ensen niye kalın kendi işimi kendim görürüm demiş işte bu da kanıtı

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ05 Mart 2022 17:49

    Rusya nın ekonomisi ukrayna çökertecek .aslında savaş yeni başlıyor bence.ABD bence afganistan suriye ve diğer yerlerden paralı askerleri getirip savaştıracak burada.

  • BORSACI05 Mart 2022 16:57

    konyakı fazla çekmiş.ukraynada putinin fişini çekiyor.

  • İzle gör05 Mart 2022 17:36

    Putin kendini yok eder yinede başarısız olarak geri dönmez bu iş çok su kaldırır herif ya all in diyor gören görsün.