E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin'den iki yeni kararname: Cezai sorumluluk getirildi---

Putin'den iki yeni kararname: Cezai sorumluluk getirildi

Putin'den iki yeni kararname: Cezai sorumluluk getirildi
04 Mart 2022 - 23:36 borsagundem.com

Putin, 'Rus ordusunun eylemler hakkında sahte bilgi üretenler' ve 'Ruslara yaptırım uygulayanlar' hakkında cezai sorumluluk getiren iki kararname imzaladı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya Silahlı Kuvvetleri hakkında kasıtlı olarak "sahte" bilgi yayan kişilere 15 yıla kadar hapis cezası uygulayacak bir kararnameyi resmen imzaladı. Putin ayrıca Rusya'ya yaptırım uygulayan ülke ve şirketlere yönelik cezai müeyyide getiren kararnameyi de imzaladı. 

Kasıtlı şekilde sahte haber yayanlara 10 yıl hapis cezası verilmesinin onaylandığı kararnameyle, söz konusu haberlerin "önemli sonuçlar" yaratması halinde cezanın süresi 15 yıla kadar çıkabilecek.

MAL VARLIKLARINA EL KONULACAK

Putin, Rusya’ya zarar veren faaliyetlerde bulunan yabancıların mal varlığına el konulmasına dair kararnameye de imzasını attı.

Rusya'da Twitter ve Facebook'a erişim yasaklandı

 

Avrupa Birliği, Rusya yaptırımlarını genişletiyor

 

ABD'den Rusya'ya yeni yaptırım kararı: 20 isim listede

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Durmaaz05 Mart 2022 09:55

    Rusya istediğini almadan dönmez ve eğer dönerse bu zaten putini siyaset sahnesinden siler o bakımdan var gücü ile mevcut yönetimi değiştirmek için çalışıyor dahada ileri gidebilir yaptırımdan başka bir halt edemeyecekleri ortaya çıktı artık daha cesaretli….!

  • mtu05 Mart 2022 02:57

    YANINA KAR KALACAK ONA KIZIYORUM. ABD AVUCUNU OVUŞTURUYOR UTANMASA RUSYANIN YANINDAYIM DİYECEK. BÜYÜK PROJELER VAR BURADA ÖYLE ZANNEDİYORUM Kİ ALMANYA HEDEFTE

  • bir dost04 Mart 2022 23:50

    yaptırım karşılıklı  oluyor 

  • asena04 Mart 2022 23:45

    sonun geldi katil putin allah belanı versin amin