E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin'den komşu ülkelere çağrı---

Putin'den komşu ülkelere çağrı

Putin'den komşu ülkelere çağrı
04 Mart 2022 - 15:25 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Putin, yaptığı yeni açıklamayla normalleştirme çağrısında bulundu. Putin, komşu ülkelere tansiyonu daha da yükseltmekten kaçınmalarını ve Rusya ile ilişkileri kötüleştirmemelerini söyledi.


Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova'nın Ukrayna'ya asker göndermesinden dokuz gün sonra, komşu ülkelere çağrıda bulundu.

Putin, ülkeleri gerilimi artırmamaya çağırırken, "Komşularımıza yönelik kötü bir niyet yok. Ayrıca onlara durumu daha da büyütmemelerini, herhangi bir kısıtlama getirmemelerini tavsiye ediyorum. Tüm yükümlülüklerimizi yerine getiriyoruz ve yerine getirmeye devam edeceğiz" dedi.

Televizyonda yaptığı açıklamada Rusya Devlet Başkanı, "Biz burada ilişkilerimizi ağırlaştırmaya veya kötüleştirmeye gerek görmüyoruz" diye konuştu.

Macron: Putin, saldırıları durdurmayı reddetti

 

Putin, Ukrayna liderliğini haydutlukla suçladı

 

Putin: Müzakereleri uzatmak, taleplerimizi artırır

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sai05 Mart 2022 02:41

    Adam haklı, ukraynada askeri tadbikat yapıyor önceden dediği gibi. Görüntülerde bir animasyon filmden ibaret. Bu kadar endişeye ne gerek var.

  • asena04 Mart 2022 16:21

    sonun geldi katil putin allah belanı versin

  • kralll04 Mart 2022 16:20

    bizimkiler hatta yapıp batının yanında yer almayıp putin yanında yer almaz umarım. ülke olarak son isteyeceğimiz şey. zaten paramız pull oldu artık hammade gectik ülke olarak bu pull olmuş para ile ekmek bile almak zor olacak...

  • vatandaş04 Mart 2022 16:05

    paran var pulun var ne işin var ukraynada bu kadar insan öldü 100 kişilik bir ekip  kursaydın da zelenskiy kaldırsaydın daha iyiydi bir kişi ölürdü binler ölmezdi bide ajan olucan.

  • Zie lan04 Mart 2022 15:46

    Tamam piton abi hemen.