E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin için şok iddia: Sürekli doktor ekibiyle dolaşıyor---

Putin için şok iddia: Sürekli doktor ekibiyle dolaşıyor

Putin için şok iddia: Sürekli doktor ekibiyle dolaşıyor
22 Mayıs 2022 - 13:46 borsagundem.com

Eski İngiliz casusu Christopher Steele, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sağlık durumunun giderek kötüleştiğini ve sürekli doktor ekibiyle dolaştığını iddia etti.

Eski İngiliz casusu Christopher Steele, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "giderek hasta olduğunu" ve bir doktor ekibinin "sürekli ona eşlik ettiğini" iddia etti.

Eski ABD Başkanı Donald Trump ve Moskova'nın 2016 ABD seçimlerine müdahale ettiği iddiasıyla ilgili bir dosya yazan Steele, daha önce Putin'in "oldukça ciddi bir şekilde hasta" olduğunu öne sürmüş, ancak hastalığın detayına ilişkin bilgisi olmadığını söyledi.

Steele'nin son açıklamaları, Putin'in sağlık durumunun kötü olduğuna ilişkin artan iddiaların ortasında geldi.

Eski casus, LBC radyosuna yaptığı açıklamada, "Putin, sürekli bir doktor ekibi ile dolaşıyor." dedi. Ayrıca, Putin'in kilit toplantılarının bölümlere ayrıldığını söyleyen Steele, Putin'in aralarda doktorlarla görüştüğünü ve tedavi gördüğünü iddia etti.

İngiliz basınında, Putin'in kanser olduğu ya da Parkinson hastalığıyla mücadele ettiğine ilişkin haberler yer almıştı. Kremlin ise Putin'in sağlık durumunun iyi olduğunu açıklamıştı.
(Habertürk)

Ses kayıtları ortaya çıktı: Putin kan kanserine yakalandı!

Kanser ameliyatı olacak: Putin görevi devredecek iddiası!

Şok iddia! Putin hasta mı?

 

 

 

 

 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hım23 Mayıs 2022 07:47

    Kötüye bir şey olmaz çeçenistana gelince  koca rusya her yıl çeçenistana 5 milyar dolar haraç ödüyor 

  • Bik22 Mayıs 2022 14:07

    Kremlin, şubat ayı ortasında şöyle bir açıklama yapmıştı; "Birliklerin tatbikatlar sonrası üslerine döneceğini her zaman söylemiştik, şimdi de bu yaşanıyor. ABD istihbaratının çarşamba günü Rusya’nın Ukrayna’yı işgal edeceğine ilişkin raporları temelsiz, Avrupa’da gerilimi yükseltmek için tasarlanan temelsiz histeri." Kremlin'den doğru açıklama beklenmemeli!

  • İtri23 Mayıs 2022 07:39

    Çeçenistan'da soykırım yapan da putin di